-
-
-
188 tanesi doğuş grubunda 182 tanesi ise yabancı ortakta. 5 adet pay kayıp bulunamamıştı o zaman şimdi bilmiyorum belki bulunmuştur.
-
-
akbank kurucu hisseleride tr nın en zengin ailelerindedir.
-
103 ortakla kurulmuş halka acık bir şirket zamanla hisseler toplanmış senın halka acık anlayısın borsa da işlem görmesi sanırım
İşbank kurulurken de seckın kişiler tarafından kuruldu. Borsa da işlem görmesi zamanla toplanmaması yonrtimin işbilmezligi biz seckın (zengin) olmasakta yatırımcı olarak bu fırsatı degerlendirdik. Sonuc olarak borsa da işem görmesi bir sey degştirmez kurucu degerli dır en iyiyi yi iyi fiyata a almısız sızi ne rahatsız ediyor 3 TL veye 250 bın temettü verse bize verecek size ne oluyor biz bunu bilerek aldık siz aklınızı kendi hısselerınıze saklayın
-
Hisse konusunda gelecekte olusabılecek degerlenme lere degişimlere göre pozısyon alınır ben bu hisseyi aldıgımda cevreme tavsiye edince olumsuz cevaplarla karsılastım şimdi nasıl bir durumda olduklarını anlatmama gerek yok. kur 7 bin de iken atr 15 binde ıdı gecmıse dönük teknik analiz e baksaydım atr almalıydım. Gelecek analiz i cok farklıdır
Ytd.
-
Burda 3 yıl 5 yıl harcamısız bu hisseden baska yatırımımiz yok sanki 2018 den kutpo vardı 5 TL. 2020 den erbos var 20 tl den her hissede olumsuz yorum yapan var
Iskur %8000
Kutpo%1500
Erbos%500
Şükür kazanıyoruz baska ülkede köle gibi calısıp burda ülkesini kötüleyen insanlardan cok rahat yasıyoruz.
Ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri