Sayfa 593/925 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Sn.Forza temel olarak sıkıntısı dediğim şey sizinle aynı aslında. Eylül Ekim Kasım da verdiler KAP ta coskuyu. Fiyat 100 olunca sonra birden kesildi. Sonra hiç satmadınız mı? Bir şekilde açıklanmıyor bunlar.

YTD.
    Katılıyorum Sn.Yıldız Tozu. Yönetim işine baksa, hisseye karışmasa şu an inanılmaz yerlerde olabilirdi, tabi bence.

2.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Anadolu Yatırım Araştırma Müdürü beğendiği 6 hisseden birini Kron olarak belirlemiş. Alan menkul değerlendirmesi gibi olmaz umarım.😂
    İnşallah olmaz
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

3. Hisse üzerindeki fiyat baskısı ileride birilerine pahalıya mal olabilir piyasada lotu az olan bir hisse bir hikaye oluştursa şayet sattigin mali yukarıdan bile toplayamazsin piyasada şuan aşırı bir talep var

4. Forumun appı yok mu?
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

5.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Forumun appı yok mu?
    Yok

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6. https://resmim.net/cdn/2022/12/04/hJq0n.png

Düzeltme sürecindeyiz. 88,40 - 78,15 şimdilik desteklerimizdir.
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

7. Sayin umut daha gun bitmedi ama bugün mu performansını beğendim kront un

8.  Alıntı Originally Posted by ersoybal Yazıyı Oku
    Sayin umut daha gun bitmedi ama bugün mu performansını beğendim kront un
    Yazdığım değerler gün sonu kapanış için geçerlidir. Hatta iki kapanış teyit olur.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....

Sayfa 593/925 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •