Sayfa 593/1004 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Bana satacak mısınız .. yazdığın a göre son durum be turabildin mi shortları ..
    Long reverse short olman lazımdı benim sistem olmuştu tabi uymadık... şimdi p yok kıvranıyorum
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    inanılmaz öğreniyorum bu ara. Kodlayıp gelip işlem yapıp geri dönüp kodlamak muhteşem bir şey. Yalnız çok pis para kaybettik toparlarsa ona sevineceğim, neyse ki benim kaybettiğimi sistem kısmen geri almış
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Burda daha net 1610 bekliyorum stop için.. teşekkürler..pc başında değilim ama işlem yapmak istiyorum nasıl olacak bilmiyorum

3 cü dip oldu,yukarı alırsa fena gideri var 1630 a doğru.

3. Dolarda indikatör aşağı dogru salınmaya başlamış. Manası yakında yukarı bir hareket gelebilir dolarda. 20-40 kuruş kadar.

4. Gün kapanışını görelim ama 1620 altı olursa çok bir şey konuşmaya gerek yok mean reversion yerine trend takibe geçmekte fayda olur.

5. Sayın Tarkan kendi adıma cumaya kadar mühlet 3 bar lazım abi bana okuyabilmem için
     Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    1500üstü kapamalı bugün neyapıp edip..çok önemli orası...bu arada son 20 senede endex 8 kez zirvesinden ocak ayında dönüş yapmış ..buda diğer bir bakış açısı....

6. Birileri piyasada pazar yaratmak için hızlı aşağı çekiyor.NEDEN.

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bana satacak mısınız .. yazdığın a göre son durum be turabildin mi shortları ..
    Long reverse short olman lazımdı benim sistem olmuştu tabi uymadık... şimdi p yok kıvranıyorum

bu bir hobi, satmam, zaten alacak durumu olanın ihtiyacı olmaz almaz, alacak durumu olmayan da zaten alamaz.

8. Hayırlısı reis telden vwap 9.33 var ortalama ile takip en azından bir tepki gelmeli..vadeli icin gelmezse yarın gapli gelir mi..kafam da kentsel dönüşüm yaşarım çünkü stop olmuş olurum..
     Alıntı Originally Posted by Kostak Yazıyı Oku
    3 cü dip oldu,yukarı alırsa fena gideri var 163 e doğru.

Sayfa 593/1004 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •