Niyetini bilemem sayın patronun fakat markada takıldı bence ağırlığı markaya verecektir. Markadaki düşüncelerin olgunlaşmasına bağlı o zaman hırslanır bunu kota alır. fakat markada meydana gelecek bir olumsuzlukta bundan hayır beklememek lazım.Markayı becerebilseydi daha rahat olurduk. Markadaki Hedeflerden tutan birşey yok şimdiye kadar malesef
'Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer''
Msjım silinmiş, nereye gitti Msjım benimama özetle şunu demiştim herşey haziran bilançosu ile yani ağustos Eylül gibi belli olur demiştim. Kota geri girersek ocakta anapazar için başvuru olur demiştim. Herşey yolunda giderse İnş. Ve güvenmek zorundayız Mine Hanıma yapacak başka birşeyimiz var mı, en azından cvp veren muhatap olan çalışan birileri var... YTD..
Beklemesi zor ve sıkıcı olacak biliyorum ama d*****n kuyruğu ağustosta kopacak bizim elimizden gelen ise başkana destek olmak, lot olarak beni de küçümsemeyin derim![]()
Bir de şu açıdan bakmak lazım abi iyi kötü bi muhatap var, psikolojimizi iyi kötü rahatlatan tweetler var bizzat YKB tarafından atılan, ya hiç muhatap olmasaydı, ya da ulaşılamayan birisi olsaydı, arkasını çekip giden. İnanmayıp napcaz onu diyin bi hele, işte ümit biz fakirlerin (ky nın ) ekmeği naparsın artık..
Yer İmleri