Sayfa 594/928 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Ne oldu tıpası yemiyor mu tahtadaki çakalların daha aşağı basmaya. Madem durum berbat hergün tabana yazsınlar. 2019 ilk 3 ay bilanço iyi gelecektir bence eğer kur riskini yönetebilirlerse. Umuyorum ki bu yerel seçimler mevcut siyasi otoriteye çok büyük şamar vuracak ve onlar için sonun başlangıcı olacaktır. Ondan sonra devlet ve bürokraside sadece badem bıyığı olan veya sosyal medyada profilinde reis paylaşımları yapan niteliksiz ama vurguncu şirket yönetimlerinden kurtuluruz. Gübretaş da bundan mutlaka olumlu etkilenir diye düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by kalimero Yazıyı Oku
    Ne oldu tıpası yemiyor mu tahtadaki çakalların daha aşağı basmaya. Madem durum berbat hergün tabana yazsınlar. 2019 ilk 3 ay bilanço iyi gelecektir bence eğer kur riskini yönetebilirlerse. Umuyorum ki bu yerel seçimler mevcut siyasi otoriteye çok büyük şamar vuracak ve onlar için sonun başlangıcı olacaktır. Ondan sonra devlet ve bürokraside sadece badem bıyığı olan veya sosyal medyada profilinde reis paylaşımları yapan niteliksiz ama vurguncu şirket yönetimlerinden kurtuluruz. Gübretaş da bundan mutlaka olumlu etkilenir diye düşünüyorum.
    badem bıyık devri bitti sakal moda bu aralar....

3.  Alıntı Originally Posted by kalimero Yazıyı Oku
    Ne oldu tıpası yemiyor mu tahtadaki çakalların daha aşağı basmaya. Madem durum berbat hergün tabana yazsınlar. 2019 ilk 3 ay bilanço iyi gelecektir bence eğer kur riskini yönetebilirlerse. Umuyorum ki bu yerel seçimler mevcut siyasi otoriteye çok büyük şamar vuracak ve onlar için sonun başlangıcı olacaktır. Ondan sonra devlet ve bürokraside sadece badem bıyığı olan veya sosyal medyada profilinde reis paylaşımları yapan niteliksiz ama vurguncu şirket yönetimlerinden kurtuluruz. Gübretaş da bundan mutlaka olumlu etkilenir diye düşünüyorum.
    Dostum benim bu yönetime zerre kadar güvenim kalmadı. Siyasal islamın ne demek olduğunu bu şirket yönetimi tam manasıyla özetledi benim için. Ağızlarından bu zamana göre gösteriş modunda söylenen İnşallahı eksik etmeyenlerin gerektiğinde rakı masasında olabileceğinden yüzde yüz eminim.
    Bunlar milliyse ben milli değilim bunlar müslümansa ben müslüman değilim söylenecek başka söz yok.

4. tırt bir spk
    fazla aç tek tek sayıyor malı

5. ha birde mal verdigini tahmin etmiyorum
    alıcı oldukları kesin

6.  Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    ha birde mal verdigini tahmin etmiyorum
    alıcı oldukları kesin
    Kıpkırmızı ve gelene geçene veriyorlar ama sen alıcı olduklarını tahmin ediyorsun, kardeş yaz alışı bak bakim alıcılar mı satıcılar mı, malı şak diye eline veriyorlar mı vermiyorlar mı, şaka gibi yorumlar yapmayın Allah aşkına zaten canımız burnumuzda.

7. vurrr kırbacı sürünsün yerlerdeeee
    Yatırım tavsiyesi değildir. Kelin meğlemi olsa kendi kafasına sürer.

8. Son 1 ay alanlar, satanlar....

Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Sayfa 594/928 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •