Sayfa 594/1000 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Türkiye, Japonya ve İngiltere ile Swap Hattı Görüşüyor.

Türkiye, Katar ve Çin ile mevcut hatları genişletmeyi istiyor.

Kaynak:Reuters

Dolar/TL < 6.94

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ahmetg Guest
    Efendim Amerika bu kadar para basiyormusta neden enflasyon olmuyormus yada yukselmiyormus

Buyrun okuyalim ama ozetini geceyim. 95 yasindaki adammi cok harcar 19 yasindaki veletmi? Harcamazsan enflasyon olurmu? Tabiki olmaz. 95 yasindaki adam sokaga bile cikamaz.

https://twitter.com/JamesGRickards/s...65820272513025

3. Necmettin batırel 50 milyar$ swap yapılacak gibi bir iddiada bulunmuş. Duyup mu söyledi, spekülasyon mu yapıyor, üfürüyor mu belli değil tabi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bugün son 18 yılda aktif çiftçi sayısının 2002deki 2 milyon 800 binden 2 milyon 100 bine indiğini öğrendik.Toplam borçları da 2002 de 3.2 milyardan bugün 160 milyar liraya çıkmış. Sanayide imalatın payı son 18 senede gsmhnın yüzde 22sinden yüzde 14lere düştü.500 milyar doları çimentoya ve betona kaktırıp, eşe dosta saray yaptıran bu ülkenin enflasondan ve üretimsizlikten şikayet etmesi de absürd. Ne bekliyorsun , 2008 de 10600 usd olan kişi başı gelir bugün 8600 usd civarında 12 sene de büyümüyor gelirimiz, küçülüyor.Tabii bir de tuik zırt bırt rakamların hesabını değiştirip güncelleme adı altında bu istatistikleri çarpıtıyor.
    Turkiyede koy sayisinda cok hizli bir azalma var

Varolan koylere gittigin zamanda genc gormuyorsun. Genc olmayan cocuk yapilamayan koyler elbet bir gun kapanacak

Zaten bana Ege de koy diye gosterilen yerlere koy demeye bin sahit ister. Herkesin elinde cep telefonu evlerde TV camasir makinesi hickimse calismak istemiyor. Calismak aptallik bunlara gore. Genc kizlarin hepsi sehire kacmak icin care ariyor. Boyle bir ortamda nasil uretim olabilirki?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Necmettin batırel 50 milyar$ swap yapılacak gibi bir iddiada bulunmuş. Duyup mu söyledi, spekülasyon mu yapıyor, üfürüyor mu belli değil tabi.
    Dolardaki dususun sebebi buymus demekki

Eger soylenti dogru cikarsa dolar 6.50 ye duser diyolla

6. Bizim Benjamin bayağı düşmüş. Herşey düzeldimi?

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Esir kampının, rahat ve aç bırakmayan cinsi.

Para istemeyecekseniz geleyim, üste bir de para vereceksem naaa... gelirim.

Havuzu kullanmam, saunaya ve denize girmem, belki bir kaç kere güneşlenirim, sadece 2 öğün yemek yerim, ama biranızı bol bol içerim kısaca iyi bir müşteri olurum, teklifimi bir düşünün maksat tesis boş kalmasın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Necmettin batırel 50 milyar$ swap yapılacak gibi bir iddiada bulunmuş. Duyup mu söyledi, spekülasyon mu yapıyor, üfürüyor mu belli değil tabi.
    10'ar 10'ar sacacaklar demek ki.
    Gemlik teki 4200 dönümlük arazi varlik fonuna devredildi haberi vardi o da bu isin ucundan kıyısından bağlantılıdır.

Sayfa 594/1000 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •