Sayfa 594/682 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Ağzımızın orta yerine sıçtı iyce allah kahretsin bıtırdı bizi

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Nereye kadar daha sürecek bu düşüş bekledikçe zarar dahada artıyor

3.  Alıntı Originally Posted by berky07 Yazıyı Oku
    Herkeze iyi hafta sonları.ama bu yazıları okuyanların hafta sonları bile iyi olamaz.çünkü avturun sayfasındayız.avturzede olarak yazmak istediğim birkaç şey var.yukarıda arkadaşların yazılarını okudum.
    çok haklılar.yeni adamlar bulmak için yok 2.5 yok 3 tl olacakmış.olur belki ama ozaman biz hissede olmayız.yarın döner yükselir spek bilir destek direnç indikatör burda olmaz.yeni kurbanlar lazım.

Hiçbir arkadaşa tavsiye etmem. Bulaşmayın ne olursunuz.takip etmeyin bizim gibi günleriniz kararır . Paranızı ailenizle harcayın bunlara kaptırmayın.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir . Hayal dünyamda geliştirdiğim kelimelerdir.
    durum ortada arkadaşlar alanı pişman ettirip sattırana kadar aşağıya sonra biraz yukarı keşke alsaydım.kimse bılasış onun bunun.... yedirmesin parasını

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir . Hayal dünyamda geliştirdiğim kelimelerdir

4. Ben alımlarımı bugün itibariyle bitirdim bundan sonra bakıcaz artik. Hayırlısı. Ya 1,30 lara sürecek veya 2 lere,

5. Bu galip gavati kozaya talip olursa şaşırmam

6. Hergün yüzde 2 yüzde 3 kanımızı son damlasına kadar emiriceğebenziyor naletolsun allah belasını versin desek ne canımızı okuyor 3.40 maliyetten nerelere geldık.bı kac defa yazdım adamın malıyetı sıfır.ınsanlar aldıkca vuruyor tepesıne almayın şu kagıdı.maliyet düşürmeyede calışmayın onunda tepesıne vuruyor bataklık gıbı

7. borsanın 75-80 bin olduğu dönemdeki fiyatlara kadar düştün nerdeyse daha ne bekliyorsun toplamadın mı? Hacimsiz düşürüyorlar, kimsede gelmek istemiyor bu ortamda onlarında işine yarıyor, görüşlerim ytd.

8. Son 12 ayın en düşük sevıyesıne kadar değdirdi allah belanı versın senın galip

Sayfa 594/682 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •