Sayfa 594/1009 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Olurda herkesin dusundugu sey gerceklesirse de KK nin nasil ulkeyi,umutlari,gelecegi turk milletinden caldigini,ekonominin daha da icine ettigini yazacagim.
    Herkesin dusundugu sey nedir ?

KK nin nasil ulkeyi,umutlari,gelecegi turk milletinden caldigi ne demek ?

KK'nin hangi eyleminden oturu bunu soyluyorsun.?

2. Benim her yazım Atatürk ilkelerine uygun benim her izim Atatürk'ün izi. Peki sizin iziniz? Gelin şu izleri bir birinden ayıralım asıl ben sizden şüphe ediyorum siz der misiniz lütfen?

"Ben Ataturkcuyum Atatürk'ün tüm ilkelerine sonuna kadar bagliyim. Üniter devletten vaz geçilemez teröre taviz yok bölgesel yönetime hayır Abdullah Öcalan serbest birakilamaz bu doktrinleri hangi siyasi kişilik sagliyacaksa ona oyumu vereceğim" der misiniz?

Ben k.k. ye bir suclamada bulunmuyorum fikir veriyorum desin oyu artacak diyorum neden yazımdan rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum

3. "Paralı trol" kelimeleri de çok komik geliyor bana burada 20 kişinin olduğu bir yerde bir kişiyi bile fikrinden donduremeyecegim bir yerde hangi enayi bana para verir. Bir kişi var mı? "Ya temel analizci beni çok etkiledin oyum değişti" diyen enayi ;)

4.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Benim her yazım Atatürk ilkelerine uygun benim her izim Atatürk'ün izi. Peki sizin iziniz? Gelin şu izleri bir birinden ayıralım asıl ben sizden şüphe ediyorum siz der misiniz lütfen?

"Ben Ataturkcuyum Atatürk'ün tüm ilkelerine sonuna kadar bagliyim. Üniter devletten vaz geçilemez teröre taviz yok bölgesel yönetime hayır Abdullah Öcalan serbest birakilamaz bu doktrinleri hangi siyasi kişilik sagliyacaksa ona oyumu vereceğim" der misiniz?
    Abdullah Öcalan serbest birakilamaz derken, sanki bu it serbest birakilsin diyen var gibi yaziyorsun.

Bu iman ettiginiz uzun esegin fikri, CHP, PKK ile isbirligi yapiyor, bak bunlar gelirse, bu it serbest birakilir fikri de soylemi de ona ait.

Sen Ataturkcu filan degilsin, olamazsin da.

5. Türk milletinin bugün ve gelecekte tam bağımsızlığa, huzur ve refaha sahip olması, aklın ve bilimin rehberliğinde Türk kültürünün çağdaş uygarlık düzeyine çıkarılması amacı ile temel esasları Atatürk tarafından belirlenen gerçekçi fikirlere ve ilkelere, Atatürkçülük veya Atatürkçü Düşünce Sistemi denir.

Atatürkçü düşüncenin en belirgin özelliği, aklın ve bilimin ışığında gelişmeye açık bir yön göstermesidir. Atatürk ilkelerini dogma halinden kurtaran, dogmatizm den uzaklaştıran özelliği, işte bu noktada toplanmaktadır. Atatürkçü düşünceye göre Yaşamda en gerçek yol gösterici bilim ve tekniktir.

Çağdaş medeniyet düzeyine ulaşmayı amaçlayan Atatürkçü Düşünce Sistemi, akılcı ve bilimcidir. Ülke bütünlüğünün korunması için millî birlik ve beraberliğe önem verir. İnsan hak ve hürriyetlerine saygılıdır. Atatürk'ün her ilerlemenin ve kurtuluşun anası hürriyettir sözü bunu çok güzel açıklar.

6. "Sen Atatürkçü olamazsın, sen müslüman olamazsın, sen Türk olamazsin, sen vatan sever olamazsın"
    Hep karşıt verisyonlarin farklı lansmanlari. Aslında sizinde onlardan farkınız yok. Hani görür görmez "hayin vatan hayini bak 155 i ararım" diyen dayıdan ne farkınız var?

Benim ataturkcugume sen karar veremezsin Atatürkçülüğümu delillemem gereken noter misiniz? Ben yazılarımda davranislarimla Atatürkçü oldugumu ispatlıyorum asıl siz Atatürkçü iseniz.

Yazın PKK vatan hayinidir. Apo katildir. Federe devlete ve yapılanmasına hayır. Bunları söyleyemeyen benim liderim değildir deyin inanayım.

Atatürkçü oldugumu size çıkartıp göstermem sizde çıkartıp gösteremezsiniz ama davranışlarınıza sozlerinizle bizleri ikna edebilirsiniz buyrun bekliyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sayın tınaz yazınız bana ise ben CHP liyim demedim.ben CHP li degilim dedim. Ben sadece diyoum ki "Kılıçdaroğlu çıksın desin ki benim PKK ile işim yok apoyu asla ama asla bırakmayacağız doğuda bölgesel bir yönetim olmayacak belediyelerin bolgesel polisi olmayacak üniter devletten asla taviz verilmeyecegim, terorun kökünü kaziyacagiz" desin milliyetçi cephe ona oy verecektir diyorum. Evet evet ben CHP li degilim çünkü artık Atatürk'ün kurmuş olduğu illere uymayan bir parti peki siz Atatürk'ün kurduğu kuruluş ilkelerine uyan bir CHP li misiniz? Gerçek Kuvayı milliyetçi CHP li iseniz benim üstte yazan k.k. nin demesi gereken cümlelerinde rahatsız olmamanız lazım.
    sıkar hadi desin bakalım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    "Sen Atatürkçü olamazsın, sen müslüman olamazsın, sen Türk olamazsin, sen vatan sever olamazsın"
    Hep karşıt verisyonlarin farklı lansmanlari. Aslında sizinde onlardan farkınız yok. Hani görür görmez "hayin vatan hayini bak 155 i ararım" diyen dayıdan ne farkınız var?

Benim ataturkcugume sen karar veremezsin Atatürkçülüğümu delillemem gereken noter misiniz? Ben yazılarımda davranislarimla Atatürkçü oldugumu ispatlıyorum asıl siz Atatürkçü iseniz.

Yazın PKK vatan hayinidir. Apo katildir. Federe devlete ve yapılanmasına hayır. Bunları söyleyemeyen benim liderim değildir deyin inanayım.

Atatürkçü oldugumu size çıkartıp göstermem sizde çıkartıp gösteremezsiniz ama davranışlarınıza sozlerinizle bizleri ikna edebilirsiniz buyrun bekliyorum.
    Senin okuman az galiba.

Bak yukarda yazdik Ataturk'culuk neymis.

Sen once MHP'li ya da eski MHP'li oldugunu bi acikla.

Yoksa bu kadar cahil bir kafada bu kadar hasta fikir olusmaz.

Sayfa 594/1009 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •