Bu hissenin dönme ihtimal var mıdiŕ
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin dönme ihtimal var mıdiŕ
Genelde batmadan bi yükselir diye bekliyorum. Memsa da bile tahta kapanmadan bi 14 den 25 e gitmişti.sonra tahtası kapandi. Bunda olurmu bilemiyorum.onca taksiti ödemiş son 2 aydır ödemeleri de durmus. Eger bi supriz yaparlarsa hissesi olan yaşar. Ama duzelmezse elimizdekiler çöp demektir.
Herkese iyi akşamlar.hem akpazzede hem memsazede olarak yazıyorum.memsanın tahtası 1 yıl süre verilerek kapatıldı.bilançoları yayınla kotasyon ücretini öde 1 yıl içerisinde, geri alacaz dendi.patron genel kurulda tahsisli sermaye artırımına onay verin tahtayı yeniden açalım diyor.demem o ki memsadan bile ümidim var akpazdan neden olmasin.ama bu ne sessizlik.arkadaş insan kapa bi haber yollamazmı ya durum hakkinda ne olacağı ne gibi bir yol izleneceği hakkında.hissenin büyük kısmı bunların elinde. herhalde batırmazlar diye düşünüp teselli oluyorum.0.57 maliyetle 0.78 i gördüğünde bir kısmını satmıştım bir kısmını elimde tutmuştum.o günden beri ne sattım ne aldım.olurda memsanın tahtası açılırsa 2019 memsanın yılı olur diyorum.ama 2018 sonlarıda neden akpazın zamanı olmasın.memsa ne alaka diyen olursa,önceki yazılarda adı geçmiş memsanın o yüzden yazdım.Ama anlamadigim birşey var ne gelirse küçük yatırımcının başına hükümete yakın kişilerden geliyor.bakınız memsa ve akpaz ve ihlas grubu.Allah yardımcımız olsun.olabildiğince kafaya takmamak lazim.stres üzüntü sağlığın en büyük düşmanı.para gider gelir.sağlık bozuldu mu peugeot gibi oluyo.bidaha dikiş tutmuyo pejo gibi![]()
☺pejo
Hisse bu derece şirket sahiplerinde toplanmiş ise neden düsmesini izliyorlar???diye bir soru geliyor aklima
Bir an once kapansin bari...bakıp durmayalım
Takas paylaşan yok mu ki kimde ne var ne yok
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri