Sayfa 595/1223 İlkİlk ... 954955455855935945955965976056456951095 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Yalniz dun nikinde, rumuzunda kitap kelimesi geçen biriyle muhatap oldum.

Kitap okuyan biri zannettim rumuzundan.

Yanılmışım, onunla da muhatap olunmaz. Zaman kaybı, hem benim, hem başkalarının..

2.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Bu sizin içinde geçerli değil mi? Yani ifade vermek....
    Odtü lüler gerekmediği halde tutuklandığı için kına yakmışsındır sen. Yakmadıysan söyle göndereyim. Hatta elimle bile yakarım..
    O odtü deki mezuniyet pankartlarına laf edenlerin bazıları ertesi gün terör örgütü üyeliği iddiası ile ihraç edildi. Yarın senin ne olacağın ne malum?

Ssnin tehditlerin bana sökmez. Eskiden de doğru bildiğimi söyledim ve yaptım. Şimdi de yapıyorum, yapacağım.
    Devlete daha önce de ifade verdim karakolları ve cezaevleri ile tanıştım. Acı verdiler ama teslim alamadılar. Doğru bildiğimi hala söylüyorum..
    Beni bozmaz bunlar..
    Namuslu bir insan olarak namussuzlardan daha cesurum.
    Beni korkutmaya itlerin yüreği yetmez.
    Şimdi yürü bakalım.
    Eleştirin ama hakaret etmeyin hrkes eleştirilebilir ama eleştiri yaparken hakaret etme özgürlüğünü size vermez. Partiyi Reisi sevmek zoruna değilsiniz ama Türkiyenin başkanıdır saygı duyacaksın.İnsan olarak vatandaş olarak.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

3.  Alıntı Originally Posted by glbal Yazıyı Oku
    kardeşim senrobotmusun gerçek mi senin boş yazılarını okumak zorundamıyız
    olağanüstü hal seçimini aldınız işte konuşmayın da Türkiye yi kurtarın
    Bana diyeceğine diğerlerine söylesene boş boş yazmayın diye okuyacaksın el mecbur burada herkes özgürce düşüncesini yazıyorsa ben de yazarım okuyup okumamak sana kalmış

4. Herhalde yüksek faizden şunu anlayanlar var

Yada cazip faizden

Koydun bankaya

Ohhhhhhhh

Kebap

Alacan tıkır faizi bankadan , e faizler yükseldi diye kur da düser zaten

Cennet cennet

Rasyonel cennet

Üretim , büyüme falan salla gitsin yav ne ugrasacan

Yok böyle bir hayat böyle bir mod

Ufaldikca ufalacaksin birey olarak

Ha en sonunda çin e benzersin gideceğin yer orası olur

Üretim yapamazsın ama üretim üssü olursun

İkisi aynı şey değil biliyorsunuz ki

Altında alt beziyle , günde iki kere WC ye gitme hakkini kullanarak yaşarsın

Ama o noktaya geldiğinde faizler düşmüş olur merak etme , kurda düşer haaaaa

Ama sen nirvanaya ulaşmış olursun artık onun dönüşü olmaz

Amaaaaa bak birilerinin yaşam kalitesi ciddi anlamda artar

Ve artması da garanti altına alınır

Yani olan sana olur

Sen birileri misin

Degilsiiiiiin

Öyle olsaydın ne işin var burda bu saatte

O zaman ne diye kendine eziyet ediyorsun be güzel kardeşim

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yaa bir işe girse en fazla asgari ucret alabilecek kapasitedeki adamlar .esnafsa siyaset sayesinde birseylerden nemalaniyordur.siyaset sayesinde kazandigi para ile kendini ticari deha goruyorlar. Esnaf degilse torpille memur oluyor .3000-4000 lira maas aliyor .adama diyorsun aldigin para dolar yukseldikce eriyor. Adam olsun diyor ben yalamasaydim zaten 1600 lira belki alacaktim belki hic is bulamayacaktim .cunku kapasite yok adamda .tek kapasite yalamak

6.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    trol olduğunu kabul ediyorsun yani!
    Kabul etmek etmemek siz o zaman bu yargıya vardınız ne değişecek. Size bir şeyler ispatlama gibi bir derdim de mecburiyetim de yok.Görüşümüz belli zikrimiz belli öyle yanar döner gıçı başı oynayanlardan değiliz.

7.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    Yaa bir işe girse en fazla asgari ucret alabilecek kapasitedeki adamlar .esnafsa siyaset sayesinde birseylerden nemalaniyordur.siyaset sayesinde kazandigi para ile kendini ticari deha goruyorlar. Esnaf degilse torpille memur oluyor .3000-4000 lira maas aliyor .adama diyorsun aldigin para dolar yukseldikce eriyor. Adam olsun diyor ben yalamasaydim zaten 1600 lira belki alacaktim belki hic is bulamayacaktim .cunku kapasite yok adamda .tek kapasite yalamak
    Pardon siz dolarlamı alıyorsunuz maaşı ya da kaçbin lira maaş karşınızdakini küçümsediğinize göre10 bin üzeri falan alıyorsunuz demek.

8.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Pardon siz dolarlamı alıyorsunuz maaşı ya da kaçbin lira maaş karşınızdakini küçümsediğinize göre10 bin üzeri falan alıyorsunuz demek.
    Ben maas almiyorum. Ama ise adam alacak olsam en son alacagim adam sen olurdun

Sayfa 595/1223 İlkİlk ... 954955455855935945955965976056456951095 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •