saat 14:08:20 de 1 lot saat 14:12:08 de 1 lot ALLAH bereket versin bakalım nolacak sabırla beklemedeyiz
saat 14:08:20 de 1 lot saat 14:12:08 de 1 lot ALLAH bereket versin bakalım nolacak sabırla beklemedeyiz
Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (1 üye ve 10 ziyaretçi) ????????????????????
kitapci0
[QUOTE=kitapci0;1751907]Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (1 üye ve 10 ziyaretçi) ????????????????????
kitapci0[/QUOT
Bir süre buralar boş kalır heralde Sn Kitapçı.
Sabah takip edemedim ilk açılışta gap bıraktıysa oralara dönüyor olabilr:
Borsanın en gıcık olduğum dönemi. Höt deseler şelale olacak dönemdeyiz. Sükunet çok önemli ben ülkemde değişen bir şey görmüyorum. Bugün korkutan misliyle alır.<br />
<br />
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
sıkıntı yok dostlar..hele şu bilanço da gelsin herkes rahatlasın...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
dün düşük hacim ile vede panik ile 2,30 u aşağı kırmıştı...şimdi bunu telafi etmeye çalışıyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Naçizane fikrim spk bilançosunda da pek bir atraksiyon olmayacak gibi , önce bir unutturulup hissenin toplanması gerek , ilk çeyrek bilançosuna kadar , sabır gerek vaz geçilip küsülecek bir hisse hiç değil .... YTD
Bizim kan emici spek Afedersiniz b.k un üstündeki sinek misali kokuyu aldı bir kere. Hareket ve marj arttı. Bu adam bu kağıdı al satla cebini doldurarak götürüyor. Her hareket maliyetini aşağı çekiyor. Birinin malını taşıyıp komisyon almiyorsa olası siyasi vs. Olayları kullanıp istediği yere kadar indirir. Riski bu
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri