KOÇ'u denemeye klkıyor sabah beri, ama yemiyor... onun yerine ARÇELİK ile oynuyor
Originally Posted by çıtak KOÇ'u denemeye klkıyor sabah beri, ama yemiyor... onun yerine ARÇELİK ile oynuyor Palanın hocası kim acaba ?
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Originally Posted by çıtak tam aklıma geldi... pala nereden kaat bulacak diye SASA... looding yaptı illa bir kağıt buluyor. yarın da ereğli günü olabilir
SPOT da Y/F ve BofA nın satışlarını Piyasa karşılamış görünüyor, bakalım kapanışa doğru Y/F ve BofA satışı azaltıp Piyasa alıcılarının kazanmasına fırsat verecek mi!
Originally Posted by işçi74 Abi sende anlamadıysan ben Bülent ersoy oliyim Böyle deyince anladım. Kulak az duyuyor pinokyo dan o mamayı nasıl çıkarırım
Originally Posted by MiniYatirimci illa bir kağıt buluyor. yarın da ereğli günü olabilir ben yarını bilmem... ASELSAN'a sen mi daldın öyle
Hesaplamam doğru ise HEKTS %4 kadar aşağıdan işlem görüyor gibi. Normalde hisse fonları spot satıp vadelide almalı. Mevzuatta eksklik olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ha pardon sen değilmişsin... BOFAYMIŞ sen olaydın, basacaadım tepene şortu
Forum Rules
Yer İmleri