Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 596/846 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Piyasa için son yazdıklarımdan sonra, neden oturup seyrediyorum ki diyerek dolarda short girdim. 8.56 - 48- 33 gibi seviyeler belirledim, bu seviyeleri takiben kademeli olarak çıkmayı düşünüyorum. Sonrasında 8.70 lerden verdiğim longlarımı geri almama müsade etsin yeter. Altında da ons 1886 aşağısından longlarıma ek yaptım. 1913-15 görse bereket versin diyip büyük kısmını satarım. Bist umut vaad etse de birçok hisse patates, hisse seçimi zor geldi. Long yönde de düzgün kar etmeyi beceremiyorum, becersem de 2 lokma yiyeceğimizi burnumuzdan getirmeden vermiyorlar. Evdeki hesap çarşıya ne kadar uyacak göreceğiz artık.
    Dolardaki shortların çoğunu kapanışta verdim. Fazla strese girmeyeyim dedim, 8.30 larda satılacak parti kaldı. Hafif yukarı yapsa yeniden short arttırılır mı, şu an kestiremiyorum. Düşüş, long için marj açtığından, long için ışık gördüğümde fırsat verecektir.
    Altın gösterip geri kaçtı, getirdiği karı beğenmeyince verdiğini geri aldı, ancak bugün adım adım longlara kazandıracaktır diye beklentideyim.
    Bist resmen uyuzlanıyor. Bugün özellikle de kapanışta sağlam yukarı gelmesi gerekirdi ama gelemedi. Demek ki hisselere girecek bir para yok henüz. Ne longa gelir ne de shorta
    En azından 14 Haziran veya FED nedeniyle hareket bekleyenler adrenalin üretirken, göbeğimi kaşıyarak seyredeceğim

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Dolardaki shortların çoğunu kapanışta verdim. Fazla strese girmeyeyim dedim, 8.30 larda satılacak parti kaldı. Hafif yukarı yapsa yeniden short arttırılır mı, şu an kestiremiyorum. Düşüş, long için marj açtığından, long için ışık gördüğümde fırsat verecektir.
    Altın gösterip geri kaçtı, getirdiği karı beğenmeyince verdiğini geri aldı, ancak bugün adım adım longlara kazandıracaktır diye beklentideyim.
    Bist resmen uyuzlanıyor. Bugün özellikle de kapanışta sağlam yukarı gelmesi gerekirdi ama gelemedi. Demek ki hisselere girecek bir para yok henüz. Ne longa gelir ne de shorta
    En azından 14 Haziran veya FED nedeniyle hareket bekleyenler adrenalin üretirken, göbeğimi kaşıyarak seyredeceğim
    Vallahi çok iyi gidiyorsun.
    Önceden yazdığın için, doğru olup olmadığından kimse şüphede etmez.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Demek şerro, yeşil soğan, benjo diye USD ye diyorsunuz. İstanbul tahtakalede dovizin hepsinin ilginç takma adları vardı. Sanırım sterline kraliçe diyorlardı. Diğerlerini unuttum.

---

tayyip Amasra'da 135 milyar m3 ilave gaz bulmuş. Müjde oymuş. Bu müjde ile BIST de bişey olmaz.

Bu sabah genel göstergelere bakıyorum. Anormal bişey yok. USD cuma günki seviyede, CDS 407 de haftalardır düşmüyorda artmıyorda. tayyip her kısa devre yaptığında yükseltip orada tutuyorlar. İyi veriler geldiğinde düşürmüyorlar.

Gece açılmaya başlayan asya piyasalarıda kötü değil, toplu bir kırmızılık yada yeşillik yok. Normal herşey. abd vadelileri çıktığı yüksek yerde duruyor. abd vadelinin son dalgası hakkında yazdığım tahminler gerçekleşti sayılır. Son dalga oldu. Söylediğim gibi dalga biterkenki gelen kötü enflasyon verisi ile 2 küçük hafif aşağı yatay dalga daha yaptı. Şimdi sıradaki yukarı dalgaya geçti. Tek tutmayan tahminim, o iki küçük dalganın aşağıda bitiş yeri tutmadı. Ben daha aşağı iner demiştim, indirmediler.

Virus vaka sayısıda 5binlere kadar düşmüş. Tam kapama bitti ama vaka sayıları düşmeye devam ediyor. Aşı olayım dedim, internette e-nabıza baktım, Çin aşısı aradım bulamadım. Siyonistlerin biontek aşısı var gibi görünüyor, o aşıyı olmakta istemedim. Bende alerji var, biontekin aşısıda sentetik yeni teknoloji ve denenmemiş aşı, bende ne yapar bilmiyorum, riske girmedim.Neden siyonist.? Biontek'in 2 sahibinden emin değilim ama üst firmaları pfizer şirketi siyonist şirketi. Biontek'in 2 sahibinden kadın olanda ibrani tipi var. Batıda hızla çok yükselenler Türk görünse bile ibrani kökenli oluyorlar. Mesela coca cola nın CEO su muhtar kent TC. kimlikli-doğumlu ama ibrani kökenli.

Konuyu dağıtmayayım, bugün BIST de kötü görünen bişey yok. haberleri okumadım henüz, tayyip yeni bir numara çevirmişmi bilmiyorum. Biraz haber okuyayım.

siyonist kanalın sitesi, yellen faiz sinyali verdi diyor. Bu faiz sinyali önemli, bakalım piyasayı nasıl etkileyecek. Şu an için pek etkilemiş görünmüyor. Avrupa seansı açıldığında biraz daha netleşir.
    @NeAcaipDunya

alicemal çok zorlama cinovac gelmeye bilir. Çin neredeyse kundaktaki bebeğe bile aşı vurmayı planlıyor. Başta nşye vurmadı diyorsan kobay olarak kullanmak istediği ülkelere bol miktarda aşı göndererek testi o ülke vatandaşlarında yaptı. Sıkıntı görmeyince tüm vatandaşlarını aşılamaya karar verdi.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    alicemal çok zorlama cinovac gelmeye bilir. Çin neredeyse kundaktaki bebeğe bile aşı vurmayı planlıyor. Başta nşye vurmadı diyorsan kobay olarak kullanmak istediği ülkelere bol miktarda aşı göndererek testi o ülke vatandaşlarında yaptı. Sıkıntı görmeyince tüm vatandaşlarını aşılamaya karar verdi.
    Kobay olayını sanmıyorum yaw. Çin'in aşısı, akp aşı fabrikamızı kapamadan önce bizimde ürettiğimiz klasik aşı. 100 yıldır bu aşıyı kullanıyoruz zaten, kobaya, denemeye ihtiyaç yok. Kimseye vermeme sebebini bilmiyorum tahmin edebilirim. Vaka sayısını sıfıra indirdikten sonra, dışarıdan gelenler sebebi ile arada sırada vaka çıkıyordu. Sınırları TAM kapamadan, virusten kurtulmanın tek yolu herkesi aşılamak. Tamamen ihracata dayanan ekonomisi sebebi ile sınırları tam kapatamaz. Onu anlamış olmalılar.
    @NeAcaipDunya

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben de diyorum bu Çin neden aşılamada çok geride ama diğer yandan corona vakaları da çok fazla değil tolere edebiliyorlar var bi çakallık. Yalnız bu sinovac'ın da alaverelerinden çok bahsedildi sosyal medyada siyonistlerinkiyle karşılaştırınca ikisi de masum görünmüyor ya da biz ülkece çok komplo teorisyeni olduk.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ben de diyorum bu Çin neden aşılamada çok geride ama diğer yandan corona vakaları da çok fazla değil tolere edebiliyorlar var bi çakallık. Yalnız bu sinovac'ın da alaverelerinden çok bahsedildi sosyal medyada siyonistlerinkiyle karşılaştırınca ikisi de masum görünmüyor ya da biz ülkece çok komplo teorisyeni olduk.
    Sahte haberlere dikkate tmek lazım. Batılıların kara propaganda üreten servisleri var. Doğru haberle yanlış haberi ayırabilmek lazım. Sinovac hakkında hangi haber üretildi bilmiyorum ama batı üretimi yalan haber olabilir. Batı üretimi aşıların kötü yanlarını gizlemeye çalıştılar, doğu aşılarının kötü yanlarınıda öne çıkarıp abarttılar. Para ile yalan bilgi veren tonla sağlık kuruluşu, dernek ve doktor var.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstadım bu yabancılar %5-10 maldan çıksalar bizim elimize kağıtları çok fena tutuşturmaz mı hep o ihtimal beni gıcıklandırıyor son zamanlarda eskiden nedense öyle bir ihtimali hiç düşünmezdim siyonist karıları mı başarılı oldu acaba haberlerde hep benzer tatavayla.
    Bu sorunun benzerini sormuştun, bende cevaplamıştım. Şunu bilmek lazım. BIST deki büyük oyuncular operasyon yapacakları zaman medyadan destek alıyorlar. Medya ya herşeyi çok kötü göstermeye çalışıyor, yada olduğundan daha iyi. Medya tamamen çıkar gruplarının elinde onu unutmamak lazım. O TV lerde gördüğünüz kadınlar erkekler, sizi soymaya çalışan, geleceğinizi çalmaya çalışan çıkar gruplarının ön yüzleri. Onlar dostunuz değiller.

Henüz 200 milyon avro verilmediği için şu an ben dostunuzum ama 200 milyonu alınca direk hırsız soysuzların arasına karışıp uşak olacağım ve size yalan haber vereceğim ona göre hazırlıklı olun. Uşak olunca TV lerdede görünürüm, kamu ve özel sektör dev şirketlerin yönetim kurullarından beslenirim. Direk sülük olurum yaw, kanınızı emeğinizi emecem, hah hah şimdiden keyfim yerine geldi. [emoji28]

öhhö. Bunlar hayal ürünü gerçekle alakası yok. Yinede 200 milyon AVRO su olanlar arasın telleşelim.
    @NeAcaipDunya

8.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Sahte haberlere dikkate tmek lazım. Batılıların kara propaganda üreten servisleri var. Doğru haberle yanlış haberi ayırabilmek lazım. Sinovac hakkında hangi haber üretildi bilmiyorum ama batı üretimi yalan haber olabilir. Batı üretimi aşıların kötü yanlarını gizlemeye çalıştılar, doğu aşılarının kötü yanlarınıda öne çıkarıp abarttılar. Para ile yalan bilgi veren tonla sağlık kuruluşu, dernek ve doktor var.

Bu sorunun benzerini sormuştun, bende cevaplamıştım. Şunu bilmek lazım. BIST deki büyük oyuncular operasyon yapacakları zaman medyadan destek alıyorlar. Medya ya herşeyi çok kötü göstermeye çalışıyor, yada olduğundan daha iyi. Medya tamamen çıkar gruplarının elinde onu unutmamak lazım. O TV lerde gördüğünüz kadınlar erkekler, sizi soymaya çalışan, geleceğinizi çalmaya çalışan çıkar gruplarının ön yüzleri. Onlar dostunuz değiller.

Henüz 200 milyon avro verilmediği için şu an ben dostunuzum ama 200 milyonu alınca direk hırsız soysuzların arasına karışıp uşak olacağım ve size yalan haber vereceğim ona göre hazırlıklı olun. Uşak olunca TV lerdede görünürüm hatta bakanlık bile verebilirler.
    üstadım öyle bir ülkede yaşıyoruz ki çocukluktan itibaren siyaset konuşuyoruz, belki ortalama bir ABD'li hayatında derin devlet kavramını duymamışken biz her şey de komplo teorisi üretmeye çalışıyoruz, tıp sektörüne güvenmeyip dr.larla cebelleş oluyoruz, paramızı enflasyondan korumak kaptırmamak adına alanımız olmasa bile ekonomi alanına kasıyoruz velhasıl işimiz zor pimpiriklenmem o yüzden. güççük yatırımcının yüzü gülür mü?

Sayfa 596/846 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •