-
-
-
-
-
Teşekkürler cefaks.
Çin yapay zeka robotu Deep Seek e ECILC ı sorduk.Bakalım neler söylemiş.😊
Eczacıbaşı İlaç hissesi (ECILC) ile ilgili yatırım kararı vermeden önce, hissenin performansı, gelecekteki beklentileri ve piyasa analizlerini dikkate almak önemlidir. Aşağıda, hisseyle ilgili temel bilgiler ve analizler sunulmuştur:
### 1. **Hissenin Güncel Durumu**
- Eczacıbaşı İlaç hissesi (ECILC), 12 Şubat 2025 itibarıyla **41.24 TL** seviyesinde işlem görmektedir .
- 2025 yılı içinde hisse fiyatı, en yüksek **64.8 TL** ve en düşük **37.2 TL** seviyelerini görmüştür .
### 2. **Hedef Fiyatlar ve Tahminler**
- USC Markets yapay zeka analizine göre, ECILC hissesinin 2025 yılı için hedef fiyatları şu şekildedir:
- **2025/3:** 66.72 TL (%29.62 getiri)
- **2025/6:** 61.74 TL (%19.96 getiri)
- **2025/9:** 86.18 TL (%67.43 getiri) .
- Ancak, teknik analiz tahminlerinin finansal verilere göre daha riskli olabileceği belirtilmektedir .
### 3. **Teknik Analiz ve Yorumlar**
- USC Markets, ECILC hissesi için teknik analiz sonuçlarına göre "Sat" önerisi vermiştir. Bu karar, 7 günlük hareketli ortalamanın 21 günlük hareketli ortalamayı aşağı doğru kesmesine dayanmaktadır .
- RSI (Göreceli Güç Endeksi) göstergesi ise "Al" sinyali vermiştir, ancak bu sinyalin güvenilirliği orta düzeydedir .
### 4. **Şirketin Performansı ve Yatırımları**
- Eczacıbaşı İlaç, bağlı ortaklığı Gensenta İlaç ile yeni üretim hatları ve kapasite artırımına yönelik yatırımlar yapmaktadır. Bu yatırımlar, iç ve dış pazarlarda büyüme hedeflerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır .
- Şirketin 2024 yılı ilk 6 aylık dönem net karı **306.204.612 TL** olarak açıklanmıştır .
### 5. **Risk Faktörleri**
- Hisse fiyatlarında dalgalanmalar beklenmektedir. Özellikle teknik analiz tahminlerinin zamanlama ve hedef fiyatlar açısından risk içerdiği belirtilmektedir .
- Makroekonomik koşullar ve sektörel değişimler de hisse performansını etkileyebilir .
### Sonuç
Eczacıbaşı İlaç hissesi, orta ve uzun vadede potansiyel getiriler sunabilir, ancak teknik analizler ve piyasa koşulları dikkate alındığında kısa vadede dalgalanmalar beklenmektedir. Yatırım kararı verirken, hissenin teknik göstergelerini, şirketin finansal performansını ve genel piyasa koşullarını değerlendirmek önemlidir. Profesyonel bir finansal danışmana başvurarak daha kapsamlı bir analiz yapmanız önerilir.
-
ECILC hissesinde kronikleşmiş manipulatif fiyat baskısı mal alma istekleri devam ediyor.SPK ve diğer ilgili Devlet kurumlarının açtığı soruşturmada bu hisseninde en başlarda takip edilip soruşturulması elzem oldu diye düşünüyorum. İlgili birimlere duyurulur!
-
100 Endeksi %3.77 yukarıda bu hissedeki manipulatör halen oyun peşinde.Bu işin artık cılkı çıktı.Bu öldüm fiyatlardan yatırımcının boğazına çökerek mal almaya çalışıyorsunuz.Ben sabırla sonuna kadar beklemek kararlılığı içindeyim. Yazıklar olsun SPK ve diğer yetkililerden yardım müdahale bekliyoruz!Bu Devlet nerede!
-
Borsa dışındaki “Eczacıbaşı holding” ve borsadaki , Eczacıbaşı yatırım holding” Eczacıbaşı ilaç (holding) üçlemesi, ve hepsi birbirine karşılıklı ortaklıklar kurulmuş ve herseyin finansal varlık altında örtme alavee dalsverekeri. Bu aynı nitelikte sayılanüç şirkette birleştirilmeli. Şirketin borsada varlığı daha nitelikli olur. Ve saydamlık gerekir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri