Sayfa 596/884 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 7069 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: EndeksS

1. Xu30 seviyesi 9.760 xu100 seviyesi 8.790...

Bugün kan kırmızısı bekledik ama sayın hocam bu kadar da olmaz... Bu tepkisizlik ve her şeye razı oluş... Akıl alır gibi değil... Bu nasıl vermektir, savaşa mı girdik ne olduk???

Abd seçimlerinden sonra oranın borsalarında gelecek sert düzeltmede bizim borsa ne yapar, düşünmek bile istemiyorum...

Xu100 de 7.XXX li rakamlar, Xu30 da 8.xxx li rakamlar görülürse, çok ağır travmatik sonuçları olur küçük yatırımcı cehpesinde...

2. sıcağa At vurulan günlerdeyiz yani,...

sıcak gelmedi gelmedi gelmedi,

son şeydeyiz,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Xu30 seviyesi 9.760 xu100 seviyesi 8.790...

Bugün kan kırmızısı bekledik ama sayın hocam bu kadar da olmaz... Bu tepkisizlik ve her şeye razı oluş... Akıl alır gibi değil... Bu nasıl vermektir, savaşa mı girdik ne olduk???

Abd seçimlerinden sonra oranın borsalarında gelecek sert düzeltmede bizim borsa ne yapar, düşünmek bile istemiyorum...

Xu100 de 7.XXX li rakamlar, Xu30 da 8.xxx li rakamlar görülürse, çok ağır travmatik sonuçları olur küçük yatırımcı cehpesinde...
    ya f_16 alıyoruz diye Yunana f_35 verdik, daha ne diyeyim, üstünede 24 mil USD toka ettik,...sıcak geldimi hayır,...

oysa f-16 lar madem Nato üyesiyiz Rusyaya karşı Nato güney kanadı koruması için zaten bedeva alınabilirdi,..parasını verdiğimiz halde yine gelmiyor o da ayrı konu, bu arada Miço f-35 leri kaptı,...Miço nun sağlık bakanı bile kükredi zevkten, Ankarada alırız soluğu dedi,...

sağlık bakanı yaw, öyle savunma bakanı filan değil, ona dahi malüm olmuş yani, bu derece

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ya f_16 alıyoruz diye Yunana f_35 verdik, daha ne diyeyim
    Sayın Hocam, bunun gibi onlarca, yüzlerce yanlışı bir çırpıda sayarız... Neden kimse müdahale etmiyor, neden herkes sus-pus, neden hak arama yok, neden her şeye razı oluş, benim anlamadığım bu???

Bu ülke sahipsiz mi???

5. İsveç _Nato, f_16, şimdi Anayasa ve yeni açılım,...

ne için sıcak için,...

bunlar İsrailin Kuzeye genişlemesine denk geliyor,...tesadüf tabi,

hani Esadla görüşme nerde kaldı, sığınmacılar üzerinden Türkiyenin Milliyetsizleştirme Proğramına dur demek nerede kaldı,..

Esad Moodys öncesi idi, yemedi, yazdık,
    Brics dillendirmesi Fitch öncesi idi, yemedi, bunu da yazdık,...

6. onun içun el alemin dolarıyla burada yöneteceksen,....

y ö n e t e m e z s in,...

önce buna dur diyecksin,...faturası ne olursa olsun,...

f-35 in kullandığı SOM benim imalatım, alan kim Yunanistan, benim silahımla beni vuracak,..

f-35 te kullanılan bu cruise yi iki ülke üretiyor, biri biziz,..gövdesini yapan biz alan Yunanistan, madem öyle daha çok s-400 al koy, bütün açıları kapat, kuş uçmasın amk,....

7. 2023 diye diye işte 1 yıl gecikmeli 2024 teyiz, boş yere 2023 te 2023 demiyorlarmış,...

8. şimdi bu borsacılar salakmı elbette bunun oturmasını bekliyorlar, menfi müsbet,...

burası son İsveç_Natoda kartını oynayacaktı,...yapamadı beceremedi, belkide istemedi,..
    İsveç _Natoya dirayet etse idi alırdı,...

Sayfa 596/884 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •