Sayfa 596/1002 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Benim kisisel tahminim yilbasina kadar 45 TL.
    Akp iktidarı 1 trilyon dolar borçla devredecek gibi gözüküyor. O kadar borç verirler mi nerede patlar kestirmek zor ama benim ki akp giderken 3 haneli sayının en büyüğü olabilir.

2. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    Mustafa Kemal Atatürk ün bu sözlerin en son paragrafına geldik.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi benim kullandığım ilaç lryca 300 mg. İlacın yan etkilerini bir oku. Buna rağmen ağrıyı çoğu zaman kesemiyorum. Benim bu şekilde idare edin.
    Gayet iyi anlıyorum, ilacın prospektüsüne bakmama bile gerek yoktu, fakat yine de okudum.

Benim de çenem durmaz, ağzımı bağlasalar götümle derdimi anlatmaya çalışırım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Gayet iyi anlıyorum, ilacın prospektüsüne bakmama bile gerek yoktu, fakat yine de okudum.

Benim de çenem durmaz, ağzımı bağlasalar götümle derdimi anlatmaya çalışırım.
    Reha başkan benim ruh ikizim ne kadar çok benziyoruz birbirimize. Seninle kutsal ittifak yapalım ilk önce güdük Ayhani bir harcayalim

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Az bile yapmış..Bence direk şeyi ile gerekli hareketi yapması gerekiyordu

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

....ağzımı bağlasalar götümle derdimi anlatmaya çalışırım.
    Nasil oluyor o yolla anlatmak ?

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Az bile yapmış..Bence direk şeyi ile gerekli hareketi yapması gerekiyordu
    Bir sonrakine şlak sesi eşliğinde.

Sayfa 596/1002 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz