-
*trt050624t19 tanımlı tahvil ihalesinde net satış 670,4 milyon tl
*trt050624t19 tanımlı tahvil ihalesinde satışların nominal tutarı 682,0 milyon tl
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*trt050624t19 tanımlı tahvil ihalesinde nominal teklif tutarı 1 milyar 622,0 milyon tl
*trt050624t19 tanımlı tahvil ihalesinde dönemsel faiz %6,22
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*trt050624t19 tanımlı tahvil ihalesinde minimum fiyat 97,704 tl
*trt050624t19 tanımlı tahvil ihalesinde ortalama fiyat 98,298 tl
-
*esm, 6 ay vadeli bono ihalesi ile 1,996 milyar euro borçlandı
*esm'nin 6 ay vadeli bono ihalesinde satışın 3,5 katı teklif geldi
-
*esm'nin 6 ay vadeli bono ihalesinde ortalama faiz yüzde -0,605 (önceki -%0,612)
-
*almanya maliye bakanı, "bankacılık birliğinin tamamlamadan önce, ab bankacılık sektöründe riskleri azaltmaya ihtilyacımız var"
*almanya maliye bakanı, "ab komisyonu'ndan abd vergi reformunun etkilerini anaiz etmesini istedik"
-
*erdoğan: Mazot desteğini biz başlattık, çiftçilerimizin mazot maliyetinin yarısını biz ödemeye başlayacağız
*erdoğan: 23 şubat'tan itibaren çiftçinin mazot maliyetinin yarısını ödeyeceğiz
-
*erdoğan: Talep eden tarım kredi üyesi yetiştiricilerine ziraat'ten kredi kullandırarak 300 baş damızlık koyun ve yemini temin ediyoruz
*erdoğan: Damızlık sığır sayısını artırmak ve kırmızı et ihtiyacını karşılamak üzere ziraat bankası kanalıyla yetiştiricilere yüzde 10 sübvansiyonlu kredi sağlıyoruz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri