Sayfa 597/650 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Yahu çıkan hisse de bu satış nedir için kan aglayarak izliyorum diğer hisseleri bir daha aslan bist 100 dısı hisse almayacagım .

2. yine bulduk borsa artarken düşen kağıdı hayret bir şey olacak iş değil bu bizdeki şans da kimsede yoktur
    kaybetmek kolay kazanmak zordur.

3. 25,90 a geldi yine düştü 25,60 a hayret bir şey hangisine el atsak elimizde kalıyor olamaz yav böyle birşey

4. daha düşermi acaba bu borsada düşüşün dibi olmaz derler dibin dibi vardır

5. 26 ya gelse bari

6. batırdın beni Allah kahretsin

7. çıkıyordu ne güzel ne oldu böyle gözde çıkıyor dünde düştü

8.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Belli seviyelerin üzerinde patron satacak bu belli
    Buna bağlı cevaplanması gereken bir kaç soru var
    1. Neden bu fiyatlarda satış yapılıyor verusa holding bu nakit girdisi ile ne yapacak ?
    2. Bu fiyatlardan satış bittiğinde hisse fiyatı ne yöne ilerleyecek ? Piyasada bu hisselerin kime gittiği bu noktada çok önemli patron satıyor kim alıyor ?
    3. Bu bir nevi halka arz, verusa holding güncel de 2 f/k altında niye şirketini piyasada halka arz ediyor. Acaba f/k kasıtlı olarak varliklar değerli gösterilerek temelci k.yatirimci mi avlanıyor ( pamel in işlem gördüğü rakamlar çok uçuk ) neden tek lot panel hissesi satılmıyor

Bir de bu konudan alakasız neden kahve diyarının %50 ortağı vertu iken aynı %50 ortağı verus da da yazıyor verus sonuçta vertunu %100 sahibi değil dolaylı yoldan da olsa vertunun şirketinin tamamı neden verus da da gözüküyor biraz kafa karışıklığı yarattı bende bu konu vertu nun sahip olduğu bütün şirketlerde böyle
    Verusa holding ve Vertu listemdeki favori hisselerden ve şu an inceleme vaktim olmadığı için mevcut bilgilerle ve tahminlerimle cevap vermek istedim.

Verusa Adana Tufanbeyli boksit madenini işletmeye başladı.Sanırım finans ihtiyacı çoktur ve en ucuz kaynak olarak vertu satıyor.Kaptan bakılabilir ne kadar satacak ve ne kadarı kaldı. Bunlar açıklanmıştı.
    Vertunun fyatı yüksek değil ama şu an satış baskısıda olduğu için fazla yükseltip satma şansları yok .Bu fiyatları satış için uygun görüyorlar .İlk satışlarıda bu civardaydı.

Vertu değerli olduğu için kurumsallar bu fiyatlardan kaçırmazlar ve toplu ve rahat aldıkları için tercih ederler .Özellikle iş bankası bu tip satışların müdavim alıcısıdır.

Ve son olarak bana göre satış baskısı olduğu için fazla gidemiyor.Satışlar bittiğinde hisse daha rahatlar ve serbest kalır düşüncesindeyim .
    İlk aklıma gelenler bunlar .Yanlışda düşünmüş olabilirim.Karar sizlerindir.

Yazılarım , bu forumdaki hisseleri diğer yatırımcılarla karşılıklı görüşlerle inceleyerek fikir alış verişinde bulunmak amacıyladır.
    Bu sebeple, buradaki yazılar al sat önerisi olmayıp, bu amaçla alınıp kullanılmamalıdır.

Sayfa 597/650 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •