Delikan abim , ayponu olana yardım ediyorsa benim gibi 5 yıllık Samsung kullanan kardeşine neler yapmaz yav. Hangi böbreğini istesem acaba![]()
Delikan abim , ayponu olana yardım ediyorsa benim gibi 5 yıllık Samsung kullanan kardeşine neler yapmaz yav. Hangi böbreğini istesem acaba![]()
İyi de, benim telefon da, (şimdi) çin malı.
Ben n'olacaam.
Geçenlerde, grafik çizerken, trend çizgisini fazla uzatayım diye fareyi hızlıca aağa doğru çektim, masadaki telefonuma çarptı, telefonun ekranı dışına patladı. Şirket telefonuydu yav. :
Şirkete bilgi verdim, telefon patladı, ne yapayım diye.
İdare et, gelince sana yeni bir tane alırız dediler.
Ben de bir çin malı telefon aldım, iki aylığına.![]()
Bende de Jobs öldüğünde üretilen telefon var hala
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yardımı başkasının elleriyle yapmayın arkadaşlar. Bu bilmem ne fenerleri, bilmem ne cemaatleri bu tür yardım paralarıyla palazlanıyor. Sistem aynı , araya soktuğunuz adamların ne ettiğini bilemezsiniz.
Şu ülkede fakir arayıp da bulamıyorum demeyin![]()
Şöyle bir gercek var ben fakirim dıyıp dılenenlerden daha cok fakirim. iş anlamında olsun saglık anlamında olsun butun işlerim ters gitti. Rahmetli babam cenabetmi geziyon derdi. Çok sukur elım bolken verdıklerım sayesinde belki Halil ibrahim bereketi oluyor.
Yardım etmek güzeldir niyet onemlidir sonuçta bununda Allah katında bir degeri vardır.
Bir üniversite muhitinde, fakir öğrencilerin gidebileceği bir dönerciye gidin öğle yemeği vakti . Bütün çocukların hesabını ödeyin mesela.
Erzak poşetlerini yığın bagaja, şehrin dışına sürün tarlalarda çalışan yevmiycilere dağıtın.
Dilenen insanlar asla yardım etmem ben. Dilenciliğin sektörü var mafyası var .
Yer İmleri