Sayfa 597/919 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. İstanbul’da ortalamanın hafif üzerinde 2 ev satılıp şu şirketin %1 kadarını alabiliyorsun durumunda spek sahtekarlık yapıp şirketin adını karalayıp ilerideki milyar ciro hatta daha ileride belki o kadar kar yazabilecek iken bunları elinin tersi ile itip sahtekarlık yapıp ekmek varken kırıntılar ile uğraşmayacaksan, sen bu şirketin % 1 kadarını 2 daireye vermeye razıysan 4 daire de verir alırlar senin toplamaya çalıştığını elinden sonra hep beraber kabız oluruz seni daha fazla uyarmak benim ahmaklığım olarak kalsın.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR HATTA PARANOYAK OLMUŞUMDUR BELKİ.

2. Ne dandik şirketler gösterge yaka yaka giderken sen böyle soğuk tut hep ben yanarım kaptıracağın mala ama sen soğuk kal yanma çünkü sen sonra yanacaksın o göstergeleri yakaydım lotlarım yanmayaydı dersin enayi ara buralardan satacak bulursan herkesten önce belki sen alırsın belki başkası ama benim zihnimde kesin olan bişey var o da yazık oluyor hepimize diye özetlenebilir.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

2013-2014 yillarında 1 lira ortalama ile 500 bin lot hisse toplamıştım sonra 2015 yılında bi ********e borç vermek için bozmuştum , kanı bozuk arkadaş bizi dolandırıp parayı ödemedi davalık olduk falan filan. Kront ile ilgili böyle bir geçmişim var arada gelip okurum burayı

4. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1085119

Kron Teknoloji A.Ş tüm ortaklara hayırlı uğurlu olsun
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

5. Hayırlı olsun ünvan değişim kapı geldi ben artık burda hiç yazmasam mı diyorum analiz yapıp fikir yürütme vs yapılacak şirketlerin dışında benim için kron teknoloji AŞ.

6.  Alıntı Originally Posted by Mao Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun ünvan değişim kapı geldi ben artık burda hiç yazmasam mı diyorum analiz yapıp fikir yürütme vs yapılacak şirketlerin dışında benim için kron teknoloji AŞ.
    Bence yazın.

Bu kadar fitne fücur ve ayak oyununa karşı yatırımcılar olarak birlikte olarak karşı durabiliriz.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

7.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Bence yazın.

Bu kadar fitne fücur ve ayak oyununa karşı yatırımcılar olarak birlikte olarak karşı durabiliriz.
    Buradaki olumsuzluğu anlamadım sayın Yıldız Tozu, açıklarmısınız. Fitne fücur ve ayak oyunları nedir?. Şirket faaliyetleri gereği ünvanını değiştiriyor.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

8. Sirketin unvanini degistirmesine birsey demiyorum Sn. Umut.
    ama diger konularda sirket yaklasimlari ve buna çanak tutulmasi bence olumsuz fitne fücur isler.

Ytd.

Sayfa 597/919 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •