Sayfa 597/2203 İlkİlk ... 9749754758759559659759859960764769710971597 ... SonSon
Arama sonucu : 17621 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Johnson & Johnson talk bazlı bebek pudrası satışını 2023 yılından itibaren durduracak.
    Şirket, 2018'de ABD'nin Missouri eyaletinde görülen davada talk pudrasının kadınlarda yumurtalık kanserine yol açması sebebiyle 22 kadına 4,7 milyar dolar tazminat ödemeye mahkum edilmişti.
    @erefefik

2. İstanbul şivesi yok beya...İstanbul Türkçesi var.
    @erefefik

3. Bu adam kimdir ve nereye bakmaktadır?
    Birinci Dünya Savaşında Arap ihanetine karşı haftalarca çekirge yiyerek kahramanca Medine'yi savunan Osmanlının efsane komutanı Fahrettin Paşa hüzünle Türk şehitliğine bakıyor.
    Hey gidinin heyy...Çok büyük bir kahramandır. ''Yırtıci Osmanlı Paşaları.''
    @erefefik

4. A. Rafet K.
    @ark_610
    ·
    1 sa
    Yoğun bakımda korona iddiasıyla tutulan hastalara işe yaramaz Japon hapını günlerce yutturan proflar bunu hangi kanıtla yapmış olabilir? Sorgulamadan talimat alarak mı? Akademisyen mi asker mi bunlar? Bakanlık korkusuyla yaptılarsa yalanlarla ölümüne savunmalarının sebebi neydi?
    Türkiye'de 100 bin kişi öldü.
    @erefefik

5. Ferhat Arslan, Dr. Doç.
    @Ferhatarslandr
    Bakın komşum özel bir bankada üst düzey yönetici. Beni de takip ediyor. Benden aşı olmamak için bir mütalaa istedi. Yardım ettim. O da kendi bir metin hazırladı ve verdi yönetime. İşine devam ediyor. Ağuda olmadı. Bu baskılar kuralsız ve hukuksuz bir mecrada seyretti.
    Aynı komşumun yakını dinlemedi kendisini ve ikinci doz aşıda spike antijenemisine bağlı olduğunu düşündüğüm uzamış ateş, üçüncüde koroner yoğun bakıma varacak boyutta aritmi. Benim çok yakınım (hanım tarafı) hem aritmi hem de kan hastalığı ile uğraşıyor.
    Ferhat Arslan, Dr. Doç.
    @Ferhatarslandr
    ·
    23d
    Düşün ben yorum yapıyorum cevap şöyle geliyor. Televizyonlardaki hocalardan daha iyi mi bilecek? Ulan tv ye çıkmak mesele oldu işte! O yüzden tv ye çıkan adamlar bu işin reklamını yapanlar ağır suçludur.
    .................................................. ...........
    @erefefik

6. Ferhat Arslan, Dr. Doç.
    @Ferhatarslandr
    ·
    10s
    Mesleğimi icra ederken herhangi bir tedaviyi veya uygulamayı bana emredebilecek bir amirim yoktur. İdari amirim elbette vardır. Asistanların bu manada sorumlulukları yoktur.
    @erefefik

7. тΔ𝕐千υ𝐍
    @Lion5293
    ·
    11 Ağu
    @Autarky13
    ve
    @HaticeSuv
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Hiç covid hastası bakmamış. Ben evimde baktım. 3 günde zımba gibi oldu. Nasıl bir tuzağa düştüyse sapasağlam eşimi hastaneye götürdüm. Pcr negatif nefes darlığı yok. Ciğerlerde tutulum var diye yatış verildi. 21 gün sonra cenazesini aldım Bunun hesabını asla unutmayacağım.
    Hatice Aydin
    @HaticeSuv
    ·
    11 Ağu
    Ah ah içler acısı bu sizin yaşadığınız olay. Allah bilir ne yaptılar ona hastanede. Nur içinde yatsın.
    тΔ𝕐千υ𝐍
    @Lion5293
    ·
    11 Ağu
    Gecesi hariç. Gündüz kısmen kapı açılınca görüyordum acı çekiyordu. Ne yaptılarsa kamera kayıtlarında var. Görmek istiyorum dedim panik oldular. Demekki iyi bişey yapmamışlar.
    @erefefik

8. Korcan Ayata PhD 🙂 ve GargamelAzrael beğendi
    Prof. Dr. Haluk VAHABOGLU
    @HalukVAHABOLU
    ·
    3s
    Geçmiş zaman olur ki
    canım benim ya
    cehalet başa bela
    yıl 2021 yaklaşık bir yıl önce insan bu bir yılda temel immünoloji okur bari.
    @erefefik

Sayfa 597/2203 İlkİlk ... 9749754758759559659759859960764769710971597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •