Sayfa 597/1005 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Mb faizi sabit tuttu bankalar faizi indirdi ülkede kanun olmayınca herkes böyle ortalığa ıçar mınakodmun hırsızları
    Bankalar aynı zamanda tüketici kredi faizlerini arttırıp nakşt avanslarsa ay sınırlamasıngetirdiler. Mb ve bankalar keli arkalarına aldılar vatandaşı soyuyorlar
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bu hafta ve önümüzdeki hafta bu dalgalanma olacak pozisyon ayarlamaları yeni vade derken gözler petrolde savaş hikayesi dinlene dinlene Trumpın kafası karışık yahudi lobisi sıkıştırıyor ama halk istemiyor eleman bu yüzden 1-2 hafta müsade edin dedi dik gelirse para müdahil olur2026 adaya veda eder
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    anlattıkya bospo çuval hikayesi
    79 dolara dayanmış petrol,
    trump götüm ayağında petrolün yukarı gitmesi onun ekonomisinide halkınıda bozar .
    şuanda dinlenme dönemi yaralaraı sarma dönemi
    yarın ve önümüzdeki hafta başı ABD kapanışları önemli teknik olarak orada bir düzeltme başlayıp başlamadığına bakıcaz.

sence böyle havada kaç kişi çuvalda long bekler varmı katalizör iç siyasetteki belirsizlik ortada , global de bir tane sarı kafa çıkıyor yapabilirim yapmaya bilirim , 3. uçak gemisini gönderiyor top çevirmece kim bu havada gelip bizim piyasada long açacak ne olur kendi düşüncem ortamdan dolayı çuval şort ağırlıklı olduğundan arada çuvalın içinde birbirine vuruyorlar ben bu ay başından beri riski göze aldım stoplosları belirledik bekliyoruz.

10505 ilk jetonlar geldi şortingen
    stoploslu oynak ınsıder üzerine piyasa
    emlak dün valiz soruyordun kıbrıs tatil + makina parasına oynuyoruz bu ay bir dahaki ay kombineye oynayacaz.
    volilitesi yüksek bir haftaya başlıyacaz 30 haziran chp kurultay davası ile ayı tamamlayacaz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. yarın ilk etap pıst 100 2.27-2.28 bölgesini takip edicem kanal kırılımı 2.24 ara destek kanal hedefi çalışırsa 2.15.
    pazartesi ve salıyı görelim oyun biraz daha netlik kazanır .
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Grafiğime göre BİST 100'de 9 bin 180 destek olabilir ve CCI'de pozitif uyumsuzluk var. Yanılabilirim. Yatırım tavsiyesi değildir: https://invst.ly/1b38zz

5. İran BM Elçisi: Abd'ye orantılı karşılık vereceğiz.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    İran BM Elçisi: Abd'ye orantılı karşılık vereceğiz.
    Abd de 3 adet nüklleer santrali mi vuracaklar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bankalar aynı zamanda tüketici kredi faizlerini arttırıp nakşt avanslarsa ay sınırlamasıngetirdiler. Mb ve bankalar keli arkalarına aldılar vatandaşı soyuyorlar

Bunlara oy verenlerin ben daha ne diyeyim inşallah başları dertten kurtulmaz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. Bop aksarsa kurtuluruz..
    kime sorsam ben oy vermedim diyor ..len o zaman hile mi vardı seçimde..
    bazen bunu da sorguluyorum..hakkaten cızz oylar mı kaydırıldı diye..
    artık herşeye eşit uzaktayım..
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bunlara oy verenlerin ben daha ne diyeyim
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 597/1005 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz