Originally Posted by
sindoma53
bu hafta ve önümüzdeki hafta bu dalgalanma olacak pozisyon ayarlamaları yeni vade derken gözler petrolde savaş hikayesi dinlene dinlene Trumpın kafası karışık yahudi lobisi sıkıştırıyor ama halk istemiyor eleman bu yüzden 1-2 hafta müsade edin dedi dik gelirse para müdahil olur

2026 adaya veda eder

Originally Posted by
sindoma53
anlattıkya bospo çuval hikayesi

79 dolara dayanmış petrol,
trump götüm ayağında petrolün yukarı gitmesi onun ekonomisinide halkınıda bozar .
şuanda dinlenme dönemi yaralaraı sarma dönemi
yarın ve önümüzdeki hafta başı ABD kapanışları önemli teknik olarak orada bir düzeltme başlayıp başlamadığına bakıcaz.

Originally Posted by
sindoma53
sence böyle havada kaç kişi çuvalda long bekler varmı katalizör iç siyasetteki belirsizlik ortada , global de bir tane sarı kafa çıkıyor yapabilirim yapmaya bilirim , 3. uçak gemisini gönderiyor top çevirmece kim bu havada gelip bizim piyasada long açacak

ne olur kendi düşüncem ortamdan dolayı çuval şort ağırlıklı olduğundan arada çuvalın içinde birbirine vuruyorlar
ben bu ay başından beri riski göze aldım stoplosları belirledik bekliyoruz.

Originally Posted by
sindoma53
10505 ilk jetonlar geldi şortingen
stoploslu oynak ınsıder üzerine piyasa

Originally Posted by
sindoma53
emlak dün valiz soruyordun kıbrıs tatil + makina parasına oynuyoruz bu ay bir dahaki ay kombineye oynayacaz.

volilitesi yüksek bir haftaya başlıyacaz 30 haziran chp kurultay davası ile ayı tamamlayacaz.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri