Sayfa 597/618 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607 ... SonSon
Arama sonucu : 4939 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: İDEAL veri terminalinde /Sistem/İndikatör/Robot

1. Merhaba, bir sorum olacaktı,
    Gedik Yatırım ile çalışıyorum,

iDeal Masaüstü Veri Terminali + Karma Düzey 1 lisansı ile sadece C# ile başka bir modül lisansı almadan robot bağlayabiliyorum şu an, en azından iDEAL'de bulunan sanal ve gerçek seçeneklerinden sanal seçeneğiyle robotuma işlem yaptırabiliyorum.

Sorum şu,
    "Gedik Yatırım'ın söylediği"
    Robotun Gedik Yatırım'da bulunan hesabıma emir iletimini yapabilmesi için
    Aylık ekstra 900 TL (küsüratı olabilir tam hatırlamıyorum)
    Otomatik Emir İletim Lisansı almam gerekiyormuş.

Sizler de robot çalıştırırken ekstra olarak Otomatik Emir İletim Lisansına bu ücreti veriyor musunuz ?

Ayrıca, hesabın sürekli açık kalabilmesi için ve hesabım ideal ekranımda açıkken, telefondan gedik yatırım uygulamasıyla portföy kontrolü yaparken de iDEAL ekranındaki portföy hesabının bağlantısının kopmaması için muafiyet talebi yapmamız gerekiyor, bununla da ilgili birşey yapamıyoruz dedi Gedik Yatırımda'ki müşteri temsilcim.

sanırım yanlış anlamışsınız.

misal bin tl platform parası.1000 tl .. + 1000 tl daha eklemesi. hesabınızda bakiye sıfırlanırsa borçlu kalmamanız için olabilir.

kabaca kurum diyorki 2000 tl komisyonu geçerseniz aylık platform ücreti ödemezsiniz.

muafiyet konusu yapılabiliyor. bu kurumun değil spk kuralı gereği.

robot kullanan birinin zaten 2 bin tl komisyon bırakması anormal bir miktar değil.

zaten 1000 tl platformun kendisi.

not olarak kurumdan bağımsız kendiniz. daha önce satın aldığınız bir lisans varsa ideal matriks vb.. bunu kuruma tanımlatabilirsiniz sanırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,209
     Alıntı Originally Posted by ZerK Yazıyı Oku
    Merhaba, bir sorum olacaktı,
    Gedik Yatırım ile çalışıyorum,

iDeal Masaüstü Veri Terminali + Karma Düzey 1 lisansı ile sadece C# ile başka bir modül lisansı almadan robot bağlayabiliyorum şu an, en azından iDEAL'de bulunan sanal ve gerçek seçeneklerinden sanal seçeneğiyle robotuma işlem yaptırabiliyorum.

Sorum şu,
    "Gedik Yatırım'ın söylediği"
    Robotun Gedik Yatırım'da bulunan hesabıma emir iletimini yapabilmesi için
    Aylık ekstra 900 TL (küsüratı olabilir tam hatırlamıyorum)
    Otomatik Emir İletim Lisansı almam gerekiyormuş.

Sizler de robot çalıştırırken ekstra olarak Otomatik Emir İletim Lisansına bu ücreti veriyor musunuz ?

Ayrıca, hesabın sürekli açık kalabilmesi için ve hesabım ideal ekranımda açıkken, telefondan gedik yatırım uygulamasıyla portföy kontrolü yaparken de iDEAL ekranındaki portföy hesabının bağlantısının kopmaması için muafiyet talebi yapmamız gerekiyor, bununla da ilgili birşey yapamıyoruz dedi Gedik Yatırımda'ki müşteri temsilcim.
    1-
    otomatik emir sözleşmesini doldurup gönderdiğinizde

SANAL çalıştırdığınız yerde GERÇEK tuşu çalışmaya başlayacak.

2
    eğer robotlarınız çok sayıda işlem yapıp gerekli komisyon şartını sağlar/geçerse sizden ek bir ücret kesilmez, yeterli komisyonu sağlayamazsanız o ücretler her ayın 1 inde hesabınızdan kesilir.

3
    o elemana ben robot çalıştırıcam ve robotum çalışırkende cep telefonumda giriş yaparak kontrol edicem diye söyleyin

Çoklu oturum muafiyeti belgenizi sistemden doldurup / onaya göndersin. ( bilmiyorsa yenidir, başka birisi ile görüşün)

şimdiye kadar data ve robot için bir kuruş ödemedim.
    aylık yaptığım işlem komisyonları istedikleri tutarı çok fazlasıyla geçiyor.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Bear üstad gedikte btc/forex işlemi yapılabiliyormu bilgin varmı ? robotta

btc de komisyon alıyor mu ? binance hesabı için.
    Son düzenleme : EMLAK; 04-07-2024 saat: 21:57.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,209
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Bear üstad gedikte btc/forex işlemi yapılabiliyormu bilgin varmı ? robotta

btc de komisyon alıyor mu ? binance hesabı için.

coinler SPK tarafından hala aracı kurumlarda işleme yasaklı.

yakın zamanda açılacak, açıldığı gibi alt yapı ve ilgili birim hazır.

bekleyip göreceğiz.
    Bear_Bull
    @BearBull26

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sanırım yanlış anlamışsınız.

misal bin tl platform parası.1000 tl .. + 1000 tl daha eklemesi. hesabınızda bakiye sıfırlanırsa borçlu kalmamanız için olabilir.

......................
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    1-
    .....
    2
    eğer robotlarınız çok sayıda işlem yapıp gerekli komisyon şartını sağlar/geçerse sizden ek bir ücret kesilmez, yeterli komisyonu sağlayamazsanız o ücretler her ayın 1 inde hesabınızdan kesilir.

.......

Teşekkür ederim cevaplar için,

sayın EMLAK, Platform parası dediğiniz iDEAL Data programının parası sanırım değil mi? , ben bireysel olarak platformun parasını kendim ödemeyi tercih ettim şu an ki test aşamasında. Yani üyeliği ve ödemesini kendim yaptım.

Sayın Bear_bull ve sizin yanıtlarınızdan tam olarak anlayamadığım şey,
    "Otomatik Emir İletim" adı altındaki alınmak istenen ücretin ayrı lisans ücreti olup olmadığı.

iDeal teknik destek ile telefonda görüştüm bu konuyu, ilk defa böyle birşey duyuyorum, kuruma özel bir durum olabilir dediler, evet otomatik emir iletim yapmak istediğinizi kurumla konuşup onlar da bize ilettiklerinde açılacak robot kullanım özelliğiniz ama ücret konusunu ilk defa duydum gibi birşey söyledi iDeal Data teknik destekteki ilgili kişi.

Bu arada bir iki ay server kullanmadan, hata ve olası karşılaşacağım aksilikleri gözlemlemek için, yani ideal platformuna alışma süreci olarak değerlendireceğim bu süreci,
    1 adet xu30 robotum, 5 adet de viop hisse robotum olacak bu test sürecinde, her birine 1 er kontrat tanımlayarak test sürecini geçirmeyi planlıyorum.
    Ciddi tutarlarda işlem yapmayacağım, teknik olarak ideal'de yaşayabileceğim aksi durumları gözlemlemem ve anlayabilmem için bu şart.

iDEAL'i çok sevdim bu arada, neden daha önce kullanmamışım dedirtti bana.

ideali tam bilmiyorum ama matrikste - bence idealde de aynıdır. otomatik ve gerçek emir yollayabilmeniz için belli modüllerin açık olması gerekiyor. haliyle fiyat artıyor.

yani siz kurumdan bağımsız platform satın alsnız matriks , ideal vb. zaten bu parayı aylık cebinizden ödeyeceksiniz.

yapmış olduğunuz işlemlerden dolayıda aracı kurumunuz komisyon kesecek.

değişen birşey olmayacak.

sonuçta bu sözleşme senelik değil.. aylık. veya siz vaz geçene kadar.

sisteminizi test edersiniz. işinize gelmiyorsa sistem kullanmak sözleşmeyi iptal edebilirsiniz. ay sonunda platform aboneliğiniz sona erdirilir kurum tarafından. ve ondan sonra sadece yaptığınız işlem kadar komisyon ödersiniz.

Sayfa 597/618 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •