Sayfa 598/1527 İlkİlk ... 984985485885965975985996006086486981098 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. şimdi söyliyeceğim şeye isteyen inansın isteyen inanmasın ben gördüm gördüğüme inanırım bi arkdaşa 7 nin biraz üstünden 5 haneli bi alım yapmış dikkata edin 5 haneli bi alım bu adamı aradım dedim sattınmı yooo dedi niye satmadın bak nolmuş dedim adam niye satım zaten geleceği yeri biliyorum ekranı kapattım keyfime bakıyorum diyo bana belki forumdaki tüm herkesin toplam lotundan fazladır adama diyorumki bi duyummu aldın hayırdır yok be hocam aynı hareketler niye uğraşayımki zaten sene sonu çift haneler diyo bana

2.  Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Bu kadarina inanmamistim Deniz...Vallahi sen hakli ciktin...Bundan sonra senin,bu kagitta verdigin stoplara uymayan ne olsun?
    Est. Olay o degil hisse boga iken deli boga bile olabiliyorum ben ama hisse tersine donuncede ayi piyasasina giriyor demek gerek hocam. Umarim. 5.82 yi hemen kirmaz bu serolar.
    Yoksa asil testere 4.30 ile 5.82 arasinda olur.
    Nsl olur dersenizde aha millet dondu derken lotlari carpar bu hirsiz takimi.
    Birde butun araci kurumlar kozalaklari onerince igrenmistim zaten.
    Isik okte baki atilal belgin mavis. Vs
    Bu hisse agiza dolaninca bu kacinilmaz oluyor bu son.

4.  Alıntı Originally Posted by Tagmaç Bey Yazıyı Oku
    Ful hocam vurkaça devam stop oluruz
    stop,candır...uygulayana tabi...

5.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Üstad sen daha iyisini bilirsin ama yabancı bu şirkete kesinlikle kasadaki parayı fiyatlamiyor.. sirwkwtin ederini ve gelecekteki kabiliyetini fiyatlıyor.. kasadaki para bugun var yarin ne olacagı belli değil.. kimse bu konuda net cümleler kuramaz. . Sadece atar kafadan.. tmsf de ve geleceği bitmeyen mahkemede olan bir sirketin kisa vade de kasasindaki nakit yabancinin pek umrumda değil..doldue bosaltlar bunun net olarak ifadesidir..
    Bir de herkeze sormak istedigim birsey var..su 60 milyon sterlin hikayesi..
    Simdi 60 milyon sterlin ceza kondu farzedelim bu eldekilerden tahsil edilecek.. peki geri kalan el konulmuş varliklar? El konan şirketler gayrimenkuller nakitler ucaklar ve sehir efsanesi olan kayıp bilmem kac ton altın ve kozalaklardaki hisseler.. bunlar bu 60 milyonun bilmem kac katı değerde.. ne yani üstü iademi edilecek.. bukadar senede bukadarmı bulabildiler.. bu mahkeme bu sebeple mi surekli uzuyor elde belge yok diyemi?dusus bununlamı alakali basladi.. Entersen işler..

Sayın uçanlaz keyifler pek yok ama tagmaç bey beni çok güldürdü

Son mahkeme kararı , adı geçenlerin mallarını sat ve şirket zararını karşılamak üzere kozal a ver. Ancak adı geçenlerin satılacak herhangi birşeyi olduğunu zannetmiyorum. Tek para edicek şey england diyarında. E peki bu mahkeme ne anlama gelir o zaman bu süreçteki karalı duruş . Son davadan herhangi bir kaynak girişi bence olmaz. Düşüşün bir nedenini çok bulamadım. Dün akşam soda topikte sayın Ayan ın yazısını gördüm. Kendisi çok tecrübeli hisse.net in en eskilerinden , yanlışım yoksa 2008 den önce dahi aynı nickle yazardı. Onun yazısında belirttiği şeylere birebir olmasada benzer bir mantık işliyor.

Biraz uzun oldu ama çok güldüm ya.

Saygılar

Kesinlikle YTD.

Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    şimdi söyliyeceğim şeye isteyen inansın isteyen inanmasın ben gördüm gördüğüme inanırım bi arkdaşa 7 nin biraz üstünden 5 haneli bi alım yapmış dikkata edin 5 haneli bi alım bu adamı aradım dedim sattınmı yooo dedi niye satmadın bak nolmuş dedim adam niye satım zaten geleceği yeri biliyorum ekranı kapattım keyfime bakıyorum diyo bana belki forumdaki tüm herkesin toplam lotundan fazladır adama diyorumki bi duyummu aldın hayırdır yok be hocam aynı hareketler niye uğraşayımki zaten sene sonu çift haneler diyo bana
    Çok var öyle, alım satıma hiç girmeyip, yıl sonunu bekleyenler.....Yıpratıcı olan her zaman ekrandır zaten...strese girenler, takışanlar, atışanlar..laf sokanlar...(Bu arada portföyünü hızla eritenler, geçici erimelerde battığını zannedenler..)

7.  Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    stop,candır...uygulayana tabi...
    Kesinlikle stop candır hangi hisse olursa olsun. Aselsanda gördük şimdi neyseki orta vadeciyim bunda.20 gün )

Sent from my iPhone

Sayfa 598/1527 İlkİlk ... 984985485885965975985996006086486981098 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •