Sayfa 598/919 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 7345 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ankara
    Gönderi
    4,006
    Kar eden 3-5 sağlam şirket alsada,millet hortum korkusundan kurtulsa...

CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    24 ağustosta kap var.O para ambalaj şirketi alımında kullanılacakmış ,hortum falan yok.
    Emminin olduğu her yerde hortum vardır!

Soru hortumun çağının ne olduğudur...

Emmi ile el sıkışan akabinde parmaklarını saymalıdır...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Emminin olduğu her yerde hortum vardır!

Soru hortumun çağının ne olduğudur...

Emmi ile el sıkışan akabinde parmaklarını saymalıdır...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Adam ucuza şirket alıyorsa bunun neresi kötü.Rusyada 600 milyon euro iç etti diye yazdığınızdan beri sizin girdileri ben biraz kafa karıştırıcı buluyorum,.Yahu holdingin borsa değeri zaten o kadar anca ediyor ,o kadar parayı nasıl iç etmiş emmi onu yazsanız daha aydınlatıcı olur.

Hem bu günlerde baya iyi gidiyor kağıt.Satmayı düşünenler için fena değil bence bu değerler.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hem bu günlerde baya iyi gidiyor kağıt.Satmayı düşünenler için fena değil bence bu değerler.
    dostum an itibariyle faaliyet karı hariç 1.1 katrilyon kar var yabancı takası 1 haftadır 10 milyon lot arttı şu anda bütün şirketlerinde işler iyi gidiyor 1-2 ay sonra şimdiki fiyatına bakıp vay be diyeceğiz sabırlı olan kazanır

Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    dostum an itibariyle faaliyet karı hariç 1.1 katrilyon kar var yabancı takası 1 haftadır 10 milyon lot arttı şu anda bütün şirketlerinde işler iyi gidiyor 1-2 ay sonra şimdiki fiyatına bakıp vay be diyeceğiz sabırlı olan kazanır
    Elbette öyle sn spyro,ben zaten bu yıl bir patlama bekliyorum,hortum falan deyip şirkete güvenmeyenler ve gereksiz yere huzursuzluk çeken arkadaşlar varsa diye yazdım.Yoksa şu anda borsada en fazla gelecek vaat eden kağıt.Ben 2000 li yıllarda yaptığı flaş hareketin bir benzerini bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Adam ucuza şirket alıyorsa bunun neresi kötü.Rusyada 600 milyon euro iç etti diye yazdığınızdan beri sizin girdileri ben biraz kafa karıştırıcı buluyorum,.Yahu holdingin borsa değeri zaten o kadar anca ediyor ,o kadar parayı nasıl iç etmiş emmi onu yazsanız daha aydınlatıcı olur.
    Paranın iç edildiği doğrudur, rakam üç aşağı- beş yukarı olabilir..

Siz de bir araştırın, bakın göreceksiniz ki; akıllara zarar bir şey.

Erbil Gas Plus’da da paralar iç edildi !.

Bu yönleriyle, yatacak yerleri yok bunların da, geride kaldı artık bunlar..

Biz artık arkaya teneke bağladık, önümüze bakıyoz😀

Al-sat tut değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Elbette öyle sn spyro,ben zaten bu yıl bir patlama bekliyorum,hortum falan deyip şirkete güvenmeyenler ve gereksiz yere huzursuzluk çeken arkadaşlar varsa diye yazdım.Yoksa şu anda borsada en fazla gelecek vaat eden kağıt.Ben 2000 li yıllarda yaptığı flaş hareketin bir benzerini bekliyorum.
    kardeş biz emmiye temeli çürükken, medyası satılmamışken, doları kasaya koymamışken sevdalandık.. bu sevda bitmez.. yetede..

Sayfa 598/919 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •