Sayfa 598/937 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Vay arkadaş tam sinir harbi hissesi niye artıyor niye eksiliyor kim niye 400 500 bin bağlıyor hiçbirşey belli değilken

2. Teknıkcıler ın işidir kim almıs kim satmıs onemli degil. Bu zıkzakların amacı Taşıyan taşımayan belli olsun. Haber düşünce var mı yokmu önemli olan bu birde bu hisseler de degişim dönüşüm olacaksa işleme bile kapatılır. Sonuc böyle olur o zaman ya vardır ya yoktur
    Ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Teknıkcıler ın işidir kim almıs kim satmıs onemli degil. Bu zıkzakların amacı Taşıyan taşımayan belli olsun. Haber düşünce var mı yokmu önemli olan bu birde bu hisseler de degişim dönüşüm olacaksa işleme bile kapatılır. Sonuc böyle olur o zaman ya vardır ya yoktur
    Ytd.
    Yorum bankanın atr btr ve ctr bırlesme kur da cagrı olayında gecerlı
    Hukümette durum farklı olur
    Ytd.

4. Dostum hiç adım yok sanayi birleşeli yıldan fazla oldu

5.  Alıntı Originally Posted by SANTİNO Yazıyı Oku
    Dostum hiç adım yok sanayi birleşeli yıldan fazla oldu
    Dostum biz beklemek düşer sanayı de PD dd nı olumlu etkileyecek hacım derinlik olacak kurumsallık gibi nedenleri one sürüp bankanın hisselerini görmezden gelmek ayda bir işlem olan atr ve kur daki hacım rekor mu kırıyor işctr yı yerin dibine sokan bu hisseler bizim İcin mahsuru yok nasıl olsa baskının kıralı var. Bu fırsat bir daha ele gecmez sabırla beklemeye devam
    Olumsuz yorum yapanlar da elinde olup satanlardır belki 7 bin de sattılar kuyruk acısı vardır
    Ytd.

6. https://twitter.com/esrefziya/status...220204549?s=19
    Bu arkadaş kimi tarif ediyor,Ne demek istiyor.Neden bu kadar pervasızca feryat figan ellerinden ne gidecek acaba! Acaba..

7. Efe kardeş analizin güzel eyvallahda ilerleme olmaması can sıkıcı boyutta artık

8. Yani beklemekten Baska bir care yok su fiyatlar dipten alanlar İcin de iyi denilebilir benim beklentim en iyisi olsun imha veya temettü normal bir hisse olsa %1000 de cıkardım arkama bile bakmazdım borsa dakı değeri 1 yıllık temettü parası
    7 bin e aldıgımı işbank a satmak. benim hedef bu arasıra bende sıkılsam da 5 yıl oldu 5 yıl daha tutarım. Nasıp te varsa bir şekilde olur.

Sayfa 598/937 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •