Sayfa 598/931 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Her şey bu kadar ortadayken 1.07 ile 1.10 arasında gelip kağıda alacak hadi aşırıya gitmeyeyim (borsadır burası hiç belli olmaz neyin ne zaman olacağı )saf vatandaşlar olursa neden olmasın ))))
    Bence bu sene olacak; özellikle olur da yedek akçeden de kullanıp toplamda 0,22 gibi bir temettü çıkarsa 1,10 hayal olmaz. Tabi ben burda kalacak demiyorum. 1,10'a çıkarsa bile kar vermeden 1 gün önce 1,07 gibi kapanır. Sabahında ise 0,85'ten işleme başlar
    Yasal Uyarı
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Alıntı Originally Posted by gskodal Yazıyı Oku
    Bence bu sene olacak; özellikle olur da yedek akçeden de kullanıp toplamda 0,22 gibi bir temettü çıkarsa 1,10 hayal olmaz. Tabi ben burda kalacak demiyorum. 1,10'a çıkarsa bile kar vermeden 1 gün önce 1,07 gibi kapanır. Sabahında ise 0,85'ten işleme başlar
    Neyse 1.10 olursa emin olun burada işyatı bilen eski müdavimlerden çakan çok olur,en başta ben ))))))

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Neyse 1.10 olursa emin olun burada işyatı bilen eski müdavimlerden çakan çok olur,en başta ben ))))))
    Yaklaşık 10 yıldır ISYAT'ı alıp satıyorum. Ama hiç elimde tutmamıştım; kısa dönemlere alıp satıyordum ilk defa 1 yıldır elimde tutuyorum. Bu defa bende uzun süre beklemeyi düşünüyorum. Bakalım neler olacak.
    Yasal Uyarı
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Alıntı Originally Posted by gskodal Yazıyı Oku
    Yaklaşık 10 yıldır ISYAT'ı alıp satıyorum. Ama hiç elimde tutmamıştım; kısa dönemlere alıp satıyordum ilk defa 1 yıldır elimde tutuyorum. Bu defa bende uzun süre beklemeyi düşünüyorum. Bakalım neler olacak.
    Valla 10 yıldır takip ediyorsanız olay belli işte her zaman olanlar olacak,sn serkan yazdı aşağı yukarı senaryoyu bence.

5. Eğer fon büyüklüğü bu hızla artmaya devam ederse ve 2019 yılını 45 milyon kar ile kapatırsa, ya da böyle olacağı beklentisi önümüzdeki 2 ay içinde oluşursa 1.10 ve üzeri olur ve temettü sonrası 0.90 altına inmeye bilir...

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben zaten bu hıyarların portföy yönetimine de güvenmiyorum,içerdiği eurobondlara güvendiğimden hisssedeyim.Eurobond işi çok iyi,ucuza eurobond alıyorum gibi düşünüyorum,geçen yıl ki hıyarlıkları olmasa borsada alınacak tek kağıt bu.Ancak fiyat konusuna gelince bu fiyat makul ,üstü balon olur can yakar.1 ila 1.07 arasında sezon kapanışı bekliyorum sonra uzun süre yatay,her yıl yaptığı işi yapacak.Ama can sıkıcı olan misal bir dolar artışı daha gelirse bizim portföyün değeri hem dolar bazında hem enflasyona karşı can sıkıcı bir şekilde eriyor.Aslında tüm parayı eurobonda gömseler biz de ucuza eurobond almış olsak ben tüm paramı gömerim kağıda.Bu eşekler atraksiyon yapacağız diye parayı eritiyorlar,yok tüpraş hareketi yok vıop yok şu yok bu envai çeşit hıyarlık yapıyorlar şu ortamda.
    Eurobondlar Ekim ayındaki zirvesinin altında hala. Bu kalemdeki performans düşük kaldı aslında. Daha önce Eurobondların bir kısmının elden çıkarılması doğru mu acaba diye ben de düşünmedim değil. Ama elden çıkarılanlardan elde edilen kar satış maliyetine göre 8milyon civarı. Uzun vadede getirisi daha fazla olabilir elbet ama şimdi en azından 8 milyon artıdayız. Ha ucuzken yerine koyarlar mı bilemeyiz tabi. [emoji23]

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

7.  Alıntı Originally Posted by aktauboy Yazıyı Oku
    Eğer fon büyüklüğü bu hızla artmaya devam ederse ve 2019 yılını 45 milyon kar ile kapatırsa, ya da böyle olacağı beklentisi önümüzdeki 2 ay içinde oluşursa 1.10 ve üzeri olur ve temettü sonrası 0.90 altına inmeye bilir...
    hah, olay tam da bu işte. hatta 300-350milyon portföy büyüklüğüne ulaşsın bir bakalım, neler olur neler.[emoji3]

bu kağıt geç de olsa portföy büyüklüğüne cevap veriyor. ama aşağı yönlü ama yukarı yönlü.

"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

8.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    hah, olay tam da bu işte. hatta 300-350milyon portföy büyüklüğüne ulaşsın bir bakalım, neler olur neler.[emoji3]

bu kağıt geç de olsa portföy büyüklüğüne cevap veriyor. ama aşağı yönlü ama yukarı yönlü.

Bu büyüklüğe gelmesi için en az 3 sene temettü vermemesi gerekiyor ki bu da imkansız. Adamlar faaliyet raporlarında her yıl belli oranlarda temettü verilmesi şartı koymuşlar. Aşağı yukarı her yıl 25-35 milyon dağıtılıyor. Mesele şimdi 250 milyon da; yakında 30-32 dağıtılır tekrar; 220 seviyelerine gelir. Yine 255 civarına gelir; yine 30 dağıdır, böyle böyle bir değişme olmuyor. Portföyde yükselme oluyor ama o da yılda %5 kadar.
    Yasal Uyarı

Sayfa 598/931 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •