Sayfa 598/1000 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Desteklemeydi, teşvikti bunların hepsi, öteden beri duyduğunuz şekli güzel içi boş olan konular gibi bir konudur. Bir yaraya merhem olmaz .
    köylülere verilen desteklemelerin teşviklerin hepsi muhtarla ilçe tarımdaki bir memurun atacağı 2 imzaya bakar. (köylerde muhtar neden önemli, bu işler yüzünden önemli, şehirde kimse mahallesinin muhtarını bilmez bile)
    bu ikisini görürseniz (ya da siz de AKP üyesiyseniz- en azından iç anadolu için böyle) tarlaya bir tane tohum atmadan dosyanızı şakır şakır imzalarlar...teşvik de çıkar, siz olmayan tarladaki (olmayan tarla nedir = > 80 senedir nadasa bırakılmış sürülmeyen, taşlık, kıraç arazidir mesela artık tarla vasfı bile yoktur, hatta o tarlaya teşvik alan potuğa tarlayı göster desen yerini bilmez) olmayan ekinle kredi çekersiniz, destekleme alırsınız, tapuyu ipotek ettirip binbir tane iş de yaparsınız.
    köydeki adamı bırakın, koskoca Bereket enerji iç anadoluda böyle ne işler yaptı, bir köylere gidin de sorun...

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bizim toplumda namuslu insanlar hak ettiği değeri göremez. Birimi toplumda değer parayla ölçülen bir şeydir. Alın teriyle aldığın ortalama bir araba , yolsuzluk yapılarak alınış Mercedes kadar itibar görmez toplumda .
    Buraya istediğiniz en ağır tanımlamayı yapabileceğiniz, şekilde para kazanan kişilerin, bir cami, bir okul yaparak toplumda takdir edilmesi beni uyuz ediyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bizim toplumda namuslu insanlar hak ettiği değeri göremez. Birimi toplumda değer parayla ölçülen bir şeydir. Alın teriyle aldığın ortalama bir araba , yolsuzluk yapılarak alınış Mercedes kadar itibar görmez toplumda .
    Bizim toplumda namuslu insan mi var ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Karakova, Kuruçay Yolu Cd. üzeri. No 19, 43300 Tavşanlı/Kütahya

Hicret Oto, çıkma yedek parçacıdan sor, gösterirler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Tam olarak 6.911111

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Desteklemeydi, teşvikti bunların hepsi, öteden beri duyduğunuz şekli güzel içi boş olan konular gibi bir konudur. Bir yaraya merhem olmaz .
    Verdikleri uc kurus para zaten, destekleme yapacagina mazottan gubreden az vergi al veya mahsulün bedelini ver, aracilari zengin etme, köylülerin de kooperatiflesip evlerinin önüne iki tane traktör almak yerine koy tuzel kisiligi veya o bolgedeki birkac koyun birlesip tarim makinelerini alip ortak kullanima sokmasi, gereksiz sermaye kaybinin da önüne gecer.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Karakova, Kuruçay Yolu Cd. üzeri. No 19, 43300 Tavşanlı/Kütahya

Hicret Oto, çıkma yedek parçacıdan sor, gösterirler.
    Sanki ben memleketimi bilmiyorum eskiden şehir içindeydiler, kapatmış bile olabilirler diye düşünmüştüm.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bizim toplumda namuslu insan mi var ?
    Sizde mi namussuzsunuz yahu veya buradakilerin alayımı namussuz?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 598/1000 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •