Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 598/617 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608 ... SonSon
Arama sonucu : 4975 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bu hisse de halen manipülasyon yok diyebilecek yan kollar varmı!Açık ve net olduğunu düşünüyorum.

Asıl amaç hisseyi toplamak değil yatırımcı düşmanlığı yaparak fiyatı baskılayip aşağılara çekmektir.Bu hissede oyunun büyük olduğunu düşünüyorum.

Ey yan kollar ve spek...bugün hissenin %4 civarı düşmesine bir neden uydurun da bizde manipülasyon değil diye düşünelim.Bu manipülasyonun kokusu çıktı dumanı ateşi görünür oldu.Ey SPK neden bu olup bitenlere müdahale etmiyorsunuz.Halbuki Devletimize çok güvenmiştim!

Hisseyi 43.60 seviyesine kadar salıp oralardan almaya çalışacaklar.
    Zehir zakkum olsun.Yatırımcının haklarını zorla gaspediyorsunuz.Yazıklar olsun diye düşünüyorum!

Bugün başrollerde satış tarafında Y.F ,Phllp ; alış tarafında Gdk, Dnz.
    SPK inanın bu işin üstüne düşse olanları hemen çözecektir diye düşünüyorum. .Biz buradan görüyoruz da onlar hakeza..

AL/SAT ların çoğunluğu karşılıklı.Amaçları hissenin fiyatını aşağı seviyelerde tutarak hisse yatırimcılarıni bıktırıp usandırarak uzaklaştırmak diye düşünüyorum. Bu durum kronik hale gelmiş durumda.

5. Bir insanın parayı nasıl kazandığı kim olduğunu anlatır sen bunun içinde isen istersen yüzbin tane sanat sergisi aç , TV de poz yap ..

Sadece hisseyi bıraktıklarını söylesinler bakalım ne olacak ama millet hisseden uzaklaşınca burada da Twitter da da orada burada 100 ü geçecek uçacak kaçacak diye yorum yaptırıp ( bunlardan biri de ege bölgesinde profesör) sonra 62 ye çıkar 2.5 milyar işlem yaptır , millete malı dağıt 50 60 aralığından sonra 1 yıl taşıt hammal gibi sonra dön , satın diye bekle , bunun adı ancak hırsızlık olabilir , bir de yancilarina yorum yaptir "yanılmışım" diye ...

Yazıklar olsun bu cinlik göz göre oluyor.

6. Unutmadan bir yancı arkadaş yurtdışında idim 2 ay, şimdi gelince yazıyorum demişti, ben de o zaman söyleyemedim dilimin ucuna geldi sustum du ,

Neyse şimdi söyleyeyim yurtdışında internet keşfedilmemiş midir ki dönüşe kadar bekledin diye

Buradan Amerika'da mal alıp satmak mümkünde yurtdışında veya internet olan herhangi bir yerden mümkün değil mi.

Onu geç gireceğin bir forum sadece .Çok ilginç tabii ...

Neyse şimdi söyledim bitti

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Unutmadan bir yancı arkadaş yurtdışında idim 2 ay, şimdi gelince yazıyorum demişti, ben de o zaman söyleyemedim dilimin ucuna geldi sustum du ,

Neyse şimdi söyleyeyim yurtdışında internet keşfedilmemiş midir ki dönüşe kadar bekledin diye

Buradan Amerika'da mal alıp satmak mümkünde yurtdışında veya internet olan herhangi bir yerden mümkün değil mi.

Onu geç gireceğin bir forum sadece .Çok ilginç tabii ...

Neyse şimdi söyledim bitti
    Yanıt vermeteyim ditırdum ama vereyim. Yurtdışına gittim ama Bali'deydim. Gitmeden önce de almak istediğim kadar hisse almıştım. Birazını satıp gitseydim seyahati masrafsız geçirecektim. Yönetime eleştiriler getirdim. En büyük eleştirim de bilgi paylaşımın eksikliğine dairdi. Şimdi aktifim, yukarı çekerlerse satıyorum mesela bugünkü gibi günlerde alıyorum. Bir daha paylaşım yapmayacağım demiştim, çünkü burada bir bilgi kırıntısı göremiyorum. Sataşmalardan da memnun değilim. Herkes en iyi bildiğini yapsın!
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

8.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Yanıt vermeteyim ditırdum ama vereyim. Yurtdışına gittim ama Bali'deydim. Gitmeden önce de almak istediğim kadar hisse almıştım. Birazını satıp gitseydim seyahati masrafsız geçirecektim. Yönetime eleştiriler getirdim. En büyük eleştirim de bilgi paylaşımın eksikliğine dairdi. Şimdi aktifim, yukarı çekerlerse satıyorum mesela bugünkü gibi günlerde alıyorum. Bir daha paylaşım yapmayacağım demiştim, çünkü burada bir bilgi kırıntısı göremiyorum. Sataşmalardan da memnun değilim. Herkes en iyi bildiğini yapsın!
    Iyi yaptınız yanıt verip sorun yok , benim söylediğim basit sizin Balı veya başka bir yerde iken sanki neden hiç işlem yapma ve de yorum yapma hakkınız yokmuş gibi konuşmanız idi .

Veya konusmanizdan benim çıkardığım mana ki gerekirse tekrar okuruz bu yönde idi.

Böyle detaycı olalım ki halk içinde bize basit kazık atılmasını önlemek için zira dün başıma geldi bir esnafla anlaşma yaptık ama anlaşmayı ses kayfdina aldım adam beyinsiz olduğundan iş bitiminde fazla para istedi kaydı dinletip, bitirdim.

Kaydı bile unutmuş o derece süzme .....Yani böyle olmamıza gerek yok değil mi ?

Sayfa 598/617 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •