Sayfa 598/1003 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: Viop - XIX

1. Yaa demek ki çalmıyorlarmış...Kötü günler için indragandi yapmışlar.
    @erefefik

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmin +601 puan, ortalama tahmin ise +670 puan oldu.

Foreks'in 39 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +1786 puan olurken, en düşük beklenti +20 puan olarak gerçekleşti.

Ankete katılan 39 analistin tamamı pozitif açılış tahmininde bulundu.
    en önemlisi dogru zaman.

3. yukseliş 114 civarı bitrcek düşüncesindeyim.. fakat 20.70 den tavhl düşüşe oynadım.. ytd..

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Turkoglu abey secbul 7000 diyor sen kac diyorsun?
    Her gün 7000 diyor totemci...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,269
    Blog Entries
    1
    Aynen devam ama açılış zayıf oldu bence.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

çıkan borsamızın göstergesi ne dow'mu?
    yada iyi olan ekonomimiz mi?
    yoksa başımızdakilerin yeteneği mi?

tiyatro yada sinema salonunda biri güler diğerleri neye güldüğünü anlamadan eşlik eder ve sonra sorar biz neye güldük.

borsamızda yaşanan durum bu

nasıl şimdiki yönetimde liyakat ( düzen, emek, analiz ) yok ise

borsamızda da teknik temel vs. yok sadece musluğun başındakinin emirleri ve para yönetimi var.

borsaya bakış açımız mı değişti.

yoooo

asla

sadece bir kez daha dünyada borsanın ekonominin değil ********liğin bir göstergesi olduğunu anladık.

saygılar

not: yazılarım rahatsız ediyor ise lütfen belirtiniz. yazmayayım.

7.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Düne kadar herkes çökecek yıkılacak muhabbeti yapıyordu şimdi kimse düşüş demiyor. Fena bir algı. 114 çok pahalı gelirken 126 olunca daha gider. 9 yıllık viop teceubemde bu durumu defalarca gördüm. Her seferindede sürüde ilan kaybetti. Günlerdir short olmuyordum vadeli endexte buradan sağlam short actim sürüye son katılanlardan olduğumu biliyorum pala buradan ilk shortlayanlarida kafaya takarsa iş zor. Masada olmak önemli bunu öğrendik çok şükür kaybederek. 2014 te Kobani protestoları tıpkı şuan ABD proteslari gibiydi. 93.000 binden short olduk, gösteriler devam ediyor heryer karışık doğuda insanlar ölüyor piyasa banamisin demiyor hatta ufak ufak ufak gidiyor. Ha dönecek ha donecek derken 112 bin de gözümüzü actik. Oraya kadar heryerden short olduk patladik. Sonra 3 günde 10 bin düştü. Çevremde çok büyük kaybedenler olmuştu.
    Longculara cok pis çakacaklar gibi geliyor bana da hocam. Bence bugün long açmak çok tehlikeli. Bist 30 satışta yukarı götürecek adam satmazdı.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    122.000 üzeri long yapan enayi diyenler etrafa akıl fikir veriyor..

hahahaha
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    Ha ha ha ...
    .
    .
    .
    .

Ahahahaha..
    Hipne ne zaman gelecek sen onu bir söyle.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 598/1003 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •