Sayfa 598/937 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 7489 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Düzenli yapıyor her sabah bu sporu.
    yapğsın sporu her düşüşte mallanan birileri var inanıyorum ziraat satıyor sabahtır kucuk yatırımcıdan yeter dıyenlerdır

2. 65,00 direnci çetin ceviz çıktı yahu... bu direnç bahanesi ile inanmayanları ve yeter diyenleri dökecekler gibi..tce ege limanı vinç üzerine vinç alıyor...demek ki ilerisi için beklentileri büyük...nemportun çinlilere satılması sonrasında nemportun ceo sunun transfer edilmesi sanki aynı hikayeyi doğuracak görünüyor...

limanın arzının , tank çiftliğinin kaldırılması, yeniden değerlemenin artık yönetim kurulunda konuşulmaya başlanması bir şeylerin gelmekte olduğunu gösteriyor...lafın tamamı delilere söylenirmiş...bence borsa yatırımcısına lafın tamamını söylemeye gerek yok...olayların nereye gittiği az çok görülebiliyor...enflasyonu bile fiyatlayamamış ve bir köşede unutulmuş (bunda patronun tavrı çok etkili olmuş ) bir pırlanta şirketimiz var..bekleyip gerçek değerini bulmasını bekleyeceğiz..
    Son düzenleme : keko; 30-07-2024 saat: 11:06.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    65,00 direnci çetin ceviz çıktı yahu... bu direnç bahanesi ile inanmayanları ve yeter diyenleri dökecekler gibi....
    Hissenin tahtacisi bnm gözlemime göre tekniğe oldukça önem veren biri. Perşembe evde olacam kismetse, ayrintili bakip paylaşırım. 65 geçildiğinde deliboğa olacagini düşünenlerdenim

4. yazılanları okudum; şahsi düşüncemi ege gübre faaliyetlerine son verecekse, liman dışında bir geliri olmayacağından, liman gelirlerini kar olarak yazmaya devam edecek zaten Tce Ege Konteyner Terminal İşletmeleri A.Ş.'nin hisselerinin %100 ü ege gübreye ait. bu durumda gübre kapanırsa ve tamamı kendine bağlı ortaklığı arz yoluna mı gider? yoksa ege gübreyi lağvedip "Tce Ege Konteyner Terminal İşletmeleri A.Ş." işletmesi altında birleştirip, borsada buna göre mi yolunda gider? yada gübreyi lağvetmeyi düşünüp limanı arz edecekse elinde gübre hissesi olanlara orantılıyarak yeni hisse verir mi? biraz karışık oldu ama bu iş çok bilinmeyenli bir denklem ve patronun bugüne kadar yaptıklarını düşününce kafasında ne gibi bir cinlik var tahmin etmek çok zor. şuna inanıyorum herhalükarda elinde gübre hissesi bulunanları saf dışı etmenin illaki bir yolunu arıyolrdur.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. her önemli yatırım insanın kendi tecrübesi ve bilgisi ile alınır.

5. şahsi görüşüm çok aşagı basamıyacagı yönunde yoksa yeni alım dalgasıyla karşılaşabilir buralarda sogutup uyutma modu en guzeli...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. [QUOTE=keko;6862980]65,00 direnci çetin ceviz çıktı yahu... bu direnç bahanesi ile inanmayanları ve yeter diyenleri dökecekler gibi..

Geçen gün burayı denediğimde o kademede yaklaşık 70 k lot vardı. Çok iştah olmayınca güç toplamaya indi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,898
    bu kadar sessuzluk yetmez mu?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8. [QUOTE=Srkn37;6863083]
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    65,00 direnci çetin ceviz çıktı yahu... bu direnç bahanesi ile inanmayanları ve yeter diyenleri dökecekler gibi..

Geçen gün burayı denediğimde o kademede yaklaşık 70 k lot vardı. Çok iştah olmayınca güç toplamaya indi
    doğrusu bu direnç beklediğimden daha sert çıktı...geçersek sırat köprüsünü de geçerek cennetin içine girecez....(100 tl )... şimdilik oranın hayalini kuruyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 598/937 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •