Sayfa 598/872 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Banvit neden 21.05.2018 de açıklıyor bilançosunu bütün konsolide şirketler ayın mayısın 10 bunların ne.ozelligi var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:

şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :

buradan formu doldurun :

YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi

buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
    İZLEME >>> TAKİP LİNKi
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

3.  Alıntı Originally Posted by Savas7171 Yazıyı Oku
    Banvit neden 21.05.2018 de açıklıyor bilançosunu bütün konsolide şirketler ayın mayısın 10 bunların ne.ozelligi var
    O bilanço açıklama değil galiba kardeş o şirket genel kurulu. Daha önce ertelendiği için yapamadılar. Bilanço 2-10 mayıs arası gelir dediler.. ben temettü dağıtımı beklemiyorum. Olacak olsa GK toplantı gündeminde belirtilirdi. (YTD)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

4.  Alıntı Originally Posted by İBİLOĞLU Yazıyı Oku
    Geçmiş dönem zararları mahsubu sonrası kalan kısmın dağıtımına karar verilmesi yüksek ihtimal diye düşünüyorum. Mantıklı da buluyorum.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    23 Mayısta yapılacak Genel kurul çağrısının ekindeki bilgilendirme dokümanının kar dağıtımı ile ilgili bölümünü paylaşıyorum.

7. 2017 yılı karı konusunda Yönetim Kurulu’nun önerisinin görüşülmesi.
    Yasal kayıtlara (VUK) göre, 2017 yılı net dağıtılabilir dönem karımız 14.781.095-TL'dir. Kar Dağıtım
    politikamız, piyasa beklentileri, uzun vadeli şirket stratejimiz, yatırım ve finansman politikaları
    dikkate alınarak kar dağıtımı yapılmaması ve karın Şirket bünyesinde tutulması teklifi görüşülecek
    ve Genel Kurulun onayına sunulacaktır.

Bu öneriyi yapacak olan yönetim kurulu şirketin %92'sine sahip hissedarların oluşturduğu yönetim kurulu. Yani 2017 karından dağıtılma ihtimali yok. Başka bir arkadaş ilkokul çocuğuna anlatır gibi lütfen diye açıklama istemişti.

Daha nasıl açıklanır bilmiyorum. Hala kar dağıtımı bekleyen arkadaşlar varsa ve bu umuda kapılıyorlarsa kendileri bilir ama başkalarını yanlış yönlendirmezler umarım.

5.  Alıntı Originally Posted by Red Kid Yazıyı Oku
    23 Mayısta yapılacak Genel kurul çağrısının ekindeki bilgilendirme dokümanının kar dağıtımı ile ilgili bölümünü paylaşıyorum.

7. 2017 yılı karı konusunda Yönetim Kurulu’nun önerisinin görüşülmesi.
    Yasal kayıtlara (VUK) göre, 2017 yılı net dağıtılabilir dönem karımız 14.781.095-TL'dir. Kar Dağıtım
    politikamız, piyasa beklentileri, uzun vadeli şirket stratejimiz, yatırım ve finansman politikaları
    dikkate alınarak kar dağıtımı yapılmaması ve karın Şirket bünyesinde tutulması teklifi görüşülecek
    ve Genel Kurulun onayına sunulacaktır.

Bu öneriyi yapacak olan yönetim kurulu şirketin %92'sine sahip hissedarların oluşturduğu yönetim kurulu. Yani 2017 karından dağıtılma ihtimali yok. Başka bir arkadaş ilkokul çocuğuna anlatır gibi lütfen diye açıklama istemişti.

Daha nasıl açıklanır bilmiyorum. Hala kar dağıtımı bekleyen arkadaşlar varsa ve bu umuda kapılıyorlarsa kendileri bilir ama başkalarını yanlış yönlendirmezler umarım.
    teşekkür ederim gayet açık oldu birde bilancoyi netliğe kavuşursak borsa gündem de 25 gözüküyor sirketin bilanco tarihi

6.  Alıntı Originally Posted by Niyazimisri Yazıyı Oku
    Dostlar lutfen bakmayin tahtayi ben katlettim :(

Tahta cok hacimsiz bu nedenle bir suredir rahatsiz oluyordum. Dolar da biraz gevseyince dolari bu seviyeden kacirmak istemedim. Bu sene KOZA Altin'dan ve buradan yeterince kazandik, biraz koseye cekilmek zamani geldi. Birkac gundur geceleri rahat uyuyamiyorum, yarin ne olacak korkusu ile cok gerildim.

Pilicin halen cok ucuz oldugunu dusunuyorum ama secim onuna kadar pozisyon almayacagim herseyi kapattim, dolara gectim, biraz kafa dinleyecegim. Acelemiz yok, secimden sonra harekete baslar ise belki bi %10 kacirirz ancak yine trene atlariz.

Herkese bol sans ve kazanclar.
    Saygi ve sevgiler.
    Sabah ki 20 tane senin malın ozaman anadoludan tahtayı bozan oydu

7. Arkadaşlar sürekli alışveriş yaptığım markete bu gün tekrar Banvit fiyatlarına bakmak için gittiğimde fiyatın hala 7.00 tl olduğunu gördüm. ..market ci arkadaşa neden fiyatlar yükseltiyor mangal sezonu gelmiş diye sorduğumda bana abi normalde banvitleri 7.5 tl ye yükselmiş ama biz hala kampanya yapıyoruz ve 7 tl den veriyoruz dedi...

Bu sözleri üzerine biraz sevindim..sonra başka bir markete uğradım hakkaten de orda Banvit 7.5 tl ye satıldığını gördüm. ..Son markette bir de lezita markasını gördüm onun fiyatı ise 8 tl idi...

Mangal lik kanat fiyatları ise 18 tl idi...fotosu da çektim ama cepten göndermeyi bilmiyorum...

8. Yani anlayacağınız ikinci çeyrek çok iyi gelmesi lazım. ..geçmişte hep fiyatların 7.5-8 tl lere çıkması gerekiyor ki iyi bir bilanço gelsin diyorduk...galiba istediklerimi olmuş..

Birinci çeyrek lerden hala çekiniyorum ama ikinci ve üçüncü çeyreklerde çok umutluyum...

Sayfa 598/872 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •