Banvit neden 21.05.2018 de açıklıyor bilançosunu bütün konsolide şirketler ayın mayısın 10 bunların ne.ozelligi var
Banvit neden 21.05.2018 de açıklıyor bilançosunu bütün konsolide şirketler ayın mayısın 10 bunların ne.ozelligi var
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
O bilanço açıklama değil galiba kardeş o şirket genel kurulu. Daha önce ertelendiği için yapamadılar. Bilanço 2-10 mayıs arası gelir dediler.. ben temettü dağıtımı beklemiyorum. Olacak olsa GK toplantı gündeminde belirtilirdi. (YTD)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
23 Mayısta yapılacak Genel kurul çağrısının ekindeki bilgilendirme dokümanının kar dağıtımı ile ilgili bölümünü paylaşıyorum.
7. 2017 yılı karı konusunda Yönetim Kurulu’nun önerisinin görüşülmesi.
Yasal kayıtlara (VUK) göre, 2017 yılı net dağıtılabilir dönem karımız 14.781.095-TL'dir. Kar Dağıtım
politikamız, piyasa beklentileri, uzun vadeli şirket stratejimiz, yatırım ve finansman politikaları
dikkate alınarak kar dağıtımı yapılmaması ve karın Şirket bünyesinde tutulması teklifi görüşülecek
ve Genel Kurulun onayına sunulacaktır.
Bu öneriyi yapacak olan yönetim kurulu şirketin %92'sine sahip hissedarların oluşturduğu yönetim kurulu. Yani 2017 karından dağıtılma ihtimali yok. Başka bir arkadaş ilkokul çocuğuna anlatır gibi lütfen diye açıklama istemişti.
Daha nasıl açıklanır bilmiyorum. Hala kar dağıtımı bekleyen arkadaşlar varsa ve bu umuda kapılıyorlarsa kendileri bilir ama başkalarını yanlış yönlendirmezler umarım.
Arkadaşlar sürekli alışveriş yaptığım markete bu gün tekrar Banvit fiyatlarına bakmak için gittiğimde fiyatın hala 7.00 tl olduğunu gördüm. ..market ci arkadaşa neden fiyatlar yükseltiyor mangal sezonu gelmiş diye sorduğumda bana abi normalde banvitleri 7.5 tl ye yükselmiş ama biz hala kampanya yapıyoruz ve 7 tl den veriyoruz dedi...
Bu sözleri üzerine biraz sevindim..sonra başka bir markete uğradım hakkaten de orda Banvit 7.5 tl ye satıldığını gördüm. ..Son markette bir de lezita markasını gördüm onun fiyatı ise 8 tl idi...
Mangal lik kanat fiyatları ise 18 tl idi...fotosu da çektim ama cepten göndermeyi bilmiyorum...
Yani anlayacağınız ikinci çeyrek çok iyi gelmesi lazım. ..geçmişte hep fiyatların 7.5-8 tl lere çıkması gerekiyor ki iyi bir bilanço gelsin diyorduk...galiba istediklerimi olmuş..
Birinci çeyrek lerden hala çekiniyorum ama ikinci ve üçüncü çeyreklerde çok umutluyum...
Yer İmleri