Sayfa 599/964 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    30 mart gelmedi daha.
    He hocam... Orada degerlemeyle algi yapiliyor diyorsun... Buna benzer kac tane yazin var...

Ayip ediyorsun artik... Eskiden neler yazmissin ac bir oku...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Zaten az kaldı biraz bırakıp, çıkarsa çıksın batarsa batsın diyecem. Hakketten çok stres yaptı bana göre değil
    Bu karari alirken de mi etkilendiniz... Daha once baska seyler yaziyordunuz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. Tmm. Pes ettim. Size klavye yetiştiremem. 4_5 yıldır bitirdi nmilleti. 56 hareketi olalı bile 1 yıl olmuş, yok çağrı yok 1. 35 vs vs. Hiç bir yeri okubadan cahil cahil karar vermek daha kolay keşke geçen yıl çıksaydık

4.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Sizden de hakkımı alcam.
    Gel al. Çaya da beklerim

5.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Zaten az kaldı biraz bırakıp, çıkarsa çıksın batarsa batsın diyecem. Hakketten çok stres yaptı bana göre değil
    Satarsan eğer(yersen) haber ver. Bir fakire para vereyim.

6. Benim hakkımı kim verecek? Biz paramı basıyoruz burada. Adam bizi şirketin sahibi sanıyo herhalde.
    5 senedir buradayız. Para pul oldu. Dolar nereden nereye geldi. Adam beni suçluyor. Algıcı seni.

7. Bu adamların ya ky den habersiz gizli bir planı var yahut yılların verdiği hırs ve kızgınlıkla saldırıyorlar.

1. si doğru ise yapacak bir şey yok.
    2. si doğru ise niye bize sorumlu tutuyorsunuz utanmadan. biz de yıllardır bekleyen ky yiz burada. Sana ben mi aldırdım beş yıl önce.

Hatta ara ara yükselişler oldu ben de satmadım süper olacak diyenlere kanarak. Hala bekliyorum.

8. Bakın arkadaşlar hisse kendini kimseye belli ettirmeden gitmek istiyor ancak çok göz önünde olduğu için bunu yapamıyor. Sözde tahtasında kimse yok ya bugün 340.000 adet hisseyi tabana gönderdi ama dikkat ettim arkasına hiç satış gelmedi. Kimsenin satmaya razı olmadığı bir hisse senedinde ne bekliyordun tahtacı tabana yazdığın emiri paşa paşa silersin

Noldu alışa birileri mi geldi de sildin koçum

Kapanışa kadar alıcı gelmeseydi kendi hissesini 0.38 den alırdı belki. Ama yazık hisse kaptıracak diye hemen sildi
    Üzüldüm mü Çokkkk

Sayfa 599/964 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •