Sayfa 599/700 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Aynen Mosalarko fiyatından emin değilim ancak kesinlikle Rus oligarka Konut otel veya ikametgah havasıyla satışı makuldür , hemen devir teslim yazılması satılması gereken bir bina ,
    Değeri 80-125 milyon dolar eder savaş şartlarında ön ödemeli vadeli satardım ve arkama bakmadan o parayı MALDİVLEREDE 5 ada 10 butik otel konseptine 350-800 yatak kapasiteli butik ALARKO çoklu zincir Maldiv otelleri markasına yatırırdım !

MARKA İSE ALL LİVE ARC HOTELS derdim Kısaltması AL(all kelimesindeki son L harfi zero gravity chair formunda olabilir ,hafif yatmış bir L tasarımı ucu da çıkıntılı olabilir ) - ARC- Hotels olurdu al sana marka benden de bu kadar ( all exclusive hotels ) ALL -ARC Hotels isim hakkı da istemem yatırımcılara temettü olarak 20-30 tl beklerim ama !!

Bunca Sene algyo taşıyan Felsefeci müzikal ve sanatçı bir mühendisim , hep Budisti, Yahudiyi Türkü batılıyı doğuluyu Afrikalıyı tüm insanlığın paydaşlığını kardeşliğini savunan insan oldum.

3 kuruşluk dünyada para için ev geçim tasarruf derdindeyiz değil mi ! #algyo dan ızdırap değil ekmek yemek biz iyi niyetli insanların da hakkıdır , Hırsız kafatasçı Fanatik Kafasında olmadık asla bilmem ne hisse alalım da 300 fk hisseleri al layıp pul layıp da garibana tepeden çakalım da satalım o sayede vurgun peşinde olalım Kara vicdanlı borsa yatırımcısı olmadık

cezamız bu muydu Algyo bekliyoruz arkadaşlar !!!

Algyo için marka bile Yazıyoruz hem de Maldiv kumlarına arkadaşlar

Umarım Allah sonumuzu hayır eder bu şirkete 3-5 senedir güvenmeye devam eden çok sayıda yatırımcı var hala bekliyorlar !
    Son düzenleme : Deniz Ali; 31-07-2023 saat: 22:14.

2. Şirket logosu bile tamam Hadi şimdi helva yapma zamanı geldi diyelim umarım Şu görüşmelerde sona yaklaşma meselesi Güzel şekilde neticelenecektir !

#algyo ile Twitter da fikirlerinizi de paylaşın Algyo diye bir şirket var haberi olmayan çoğu Ky abuk sabuk hisse peşine düşmüş haldeler benim içim rahat hisse Batan gemi fiyatına düşmüş hisseyi zaten ne diye anlatıyorum , hak ettiği 45-50 tl minimum fiyata en kısa zamanda gelsin piyasa gerçeklerine uysun ve Tırmanma şeridinde Normalleşsin diye , mağdurlar az da olsa nefes alsınlar diye gayret ediyorum , kendim de bu grubun içindeym doğal olarak !!!

, bu hissenin neden gizli saklı bir kıyıda ve köşede kalmış halde olduğunu ! bilinmez tuhaf ve Garip kalmış hisse muamelesi gördüğünü anlamaya çalışıyorum başaramıyorum bunu !

3. Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

4. Sayın sadık üyeye yanıt olarak carrierin arsasını 10 yıl önce carrirer den algyo satın almıştı ya 11 yada 13 milyon dolara yıllar oldu hatırıma gelen karaköydeki hanın civarında çocukluk yıllarım geçti bir çok şeyi eleştirdim şirketle ilgili zamanında tüm mal varlığı olduğu yerlerde çocukluğum ve gençliğim geçti bu hisseyle uğraşıp baş edemedim hic bir zaman 1000 lot tutup yeminimi yerine getimek için oda pes ettim çünki çok şey kaçırdım bunla uğraşmaktan herkese bol haýırlı kazançlar dileğiyle

5. Tüm portföyü tek bir hisseye gömmek riskli bir iş oluyor. Hiç hesapta olmayan olaylar gelişebilir. Bir potansiyel varsa belli bir oranda taşınabilir. Full tek hissede olmak insanı yorar. Uzun vadeli fırsat gördüğüm farklı hisselerde pozisyon almaya çalışıyorum. Algyo beklentim temettü arttırıcı yönde yatırımlar yapmaları idi. Bu da başladı tohumları atıldı. Bunun meyveleri orta ve uzun vadeli dönemde alacağımızı düşünüyorum. Temettü dağıtacak veriminin yükselmesi şirketin piyasa değerini bir üst lige taşır diye tahmin ediyorum. Fantastik şeyler olur ise o da işin ikramiyesi olur.

Mega trend yapacak kelepir hisse arıyorum her zaman. Ama piyasa dinamikleri çok değişti, önden yüklemeli büyüme hissesi, bebek hisseler aldılar başlarını gittiler. Bunları görünce insan düşünmeden edemiyor. Kazandığımız iki kuruş ugrastigimizin hattı hesabı yok. Piyasa ciddi bir halüsilasyon içinde devinip duruyor.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

6. Yıllık en az 15 milyon dolar temettü dağıtacak duruma geldiği zaman bu fiyatlar böyle gitmeyecek, kendilerinde biliyor bunu. Alark tarafından gözleri doysaydı burayı rahat birakirlardi.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

7. Verdiği temettü %1 bile değil.

8. 20 milyon dolara kadar yıllık temettü geliri rahat alabiliriz. 550 milyon TL yapar. Hisse başı bugünün parasıyla en az 3TL temettü demek. Bundan daha fazlasını olabilir mi buna bakmak lazım.

Sayfa 599/700 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •