Sayfa 599/1019 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Fena hemde

Hocam sanmıyorum o kadar oynamaları mümkün değil. Enflasyonu 45-55 arası bir yerde tepe yaptırıp orada yıl sonuna kadar gidecek yıl sonu 25-35 bir yerde bitirirler. Nisan gibi enflasyonu indiremezler mümkün değil.
    Hocam bir mevduatçı olarak o kadar çok dayak yedik ki bizim hayrımıza birşey olması mümkün değil psikolojisine soktular insanı. Teknik olarak ben de o fikirdeyim ama psikolojik olarak yine çöldeki bedevi pozisyonuna sokulabiliriz.

2. gene yanlis yere

3. Burada %18 ile % 19 ile bağladım diye oran paylaşanlar aklınızı peynir ekmek ile mi yediniz???

Enflasyonun kağıt üstünde %40, realitede muhtemelen iki katı olduğu yerde bu oranlarla para mı bağlanır...

%17'den KKM yap daha iyi en azından dolara yatırım yapmış gibi olma nedeniyle psikolojin yerinde olur... Öteki türlü yıllık yüzde 1-2 fazla alsan ne olur, aylığı maksimum %0,17...

4.  Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    kendi imarli arsana kacak yapi yaparsan yakalanma ihtimali nedir?
    Emlak başlığı daha uygun ama artık uydu fotoğrafı var. Devlet isterse geriye dönük değerlendirme yapılabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Diğer uygulamaları bilmiyorum ama odea özelinde bu uygulama geçen sene Martta başladı yıllık olarak ve çoğu insan da 365-395 gün aralığıyla bağladılar, ben de dahil. İlk sonuçları Mart sonunda alırız muhtemelen. Ben de %25-30 arası bir faiz bekliyorum ama güvenmiyorum da. Giderler bir hesap icat edip enflasyonu %20 açıklarlar oturur bakarız elimizden bir şey gelmeden.
    %20 üzerine + %25-30 daha ilave diyorsunuz sanırım.
    Sizde ki tereddüt bende de var Tüfe den sıfır atabilirler yada Tüfeyi hesaplarkan yıllık enflasyonu değil 2-3 yıllık enflasyonun ortalamasını baz alacağız denilebilir.Ben artık hiç birşeye olmaz olamaz diyemiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    %20 üzerine + %25-30 daha ilave diyorsunuz sanırım.
    Sizde ki tereddüt bende de var Tüfe den sıfır atabilirler yada Tüfeyi hesaplarkan yıllık enflasyonu değil 2-3 yıllık enflasyonun ortalamasını baz alacağız denilebilir.Ben artık hiç birşeye olmaz olamaz diyemiyorum.
    Yok üstat, doğrudan %25-30 arası faiz almaktan bahsediyorum. O hale getirdiler baskılaya baskılaya yıllardır. Bakalım 3 ay sonra ak gün kara gün ortaya çıkacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Emlak başlığı daha uygun ama artık uydu fotoğrafı var. Devlet isterse geriye dönük değerlendirme yapılabilir.
    neden kaçak yapılıyo ki....imarlıymış zaten, resmi yapı yaptırmak çok mu maliyetli....

8.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Yok üstat, doğrudan %25-30 arası faiz almaktan bahsediyorum. O hale getirdiler baskılaya baskılaya yıllardır. Bakalım 3 ay sonra ak gün kara gün ortaya çıkacak.
    Ocak enflasyonuyla birlikte Yıllık tüfe %45 ve üzeri olacak bunu kendileri de kabul ediyor artık.Dediğiniz gibi Şubat-Mart son anda alavera-dalavera olmazsa Nisan ayının ilk haftası açıklanan enflasyon verisiyle yıllık tüfe 50 civarında çıkacak.Bizim enflasyona endeksli hesapta Nisan ayında net %45-50 faiz cepte.

Sayfa 599/1019 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •