Sayfa 599/813 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Ben öylesine sordum
    Bende yok zaten.
    Plastikle ilgili rekortmen hissem var da plastik beni ilgilendirmiyor.

Bantasta su grafiğe odaklandim

Bugün düşmüş 1 hafta düşmüş önemli değil.

Başka grafik bilmem.

Inşallah ne zaman olursa.
    Birde yavaş yavaş katlar mi ki diye de düşünmeye başladım.
    Nasip.....

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu yılın tahtası...

XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hakuna matara....memento mori.

2. Yine tam gununde fark ettim ama bu sefer alamadım bantasi

"Başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler."

3. Kamışı cimisi yok bantaş borsadaki bir çok ambalaj firmalarına göre iskontolu
    Yatırımları iyi, çok baskılandı, fakat bunun da bir sonu olacaktır
    Tahminimce yön yukarı artık
    Yatırım tavsiyesi değildir

4. Sn Tinaz sektör ve patronlara uzağım. Tek amacım dogru yerde arkama bakmadan kacmak gecmis grafige bakinca az cok anlaşılıyordur sanırım. Bu yatirimlarla ilgili haberler bana kârını ne kadar arttırir, ihracat için yeni pazarlar bulabilir mi çok net fikir vermiyor. Sarten gerçekten yurt ici yurt dışı piyasayi domine etmiş. Bntas en fazla taşeronluk yapar bu şirkete.
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sarten halka acik bir sirket degil.

Halka acilip, bedava kredi bulmak varken, tahvil ihrac ederek borclaniyor.

Bir de ABD'de gundemde olan bir konu var, tek kullanimlik plastik ambalajlarin dunya capinda yasaklanmasi.

Bence BNTAS bu sirketten daha iyi.

Buyukluk ayri konu, eger BNTAS'i yonetenler, buyumek istiyorlarsa, hissesini sulandirmayacak ve nakit kar payi verecek, herhalde bu konuyu bizden daha iyi biliyorlardir.

O nedenle bence derli toplu bir sirket, son teknolojiyi kullanmak egilimindeler, borclari yok ve satislari iyi.

Pandemi ortaminda boyle bir sirket bulmak kolay degil bence.

5. Bilanço sonrası 3.5 maliyetle girdik, bu hisseyi bu fiyatlara veriyor olması inanılmaz. Yazan tüm arkadaşları okudum bence başlık kaliteli, olumlu / olumsuz yorumlara saygımız sonsuz tüm ortaklara bol kazançlar.

6.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Sn Tinaz sektör ve patronlara uzağım. Tek amacım dogru yerde arkama bakmadan kacmak gecmis grafige bakinca az cok anlaşılıyordur sanırım. Bu yatirimlarla ilgili haberler bana kârını ne kadar arttırir, ihracat için yeni pazarlar bulabilir mi çok net fikir vermiyor. Sarten gerçekten yurt ici yurt dışı piyasayi domine etmiş. Bntas en fazla taşeronluk yapar bu şirkete.
    O halde bekleyin, halka acilinca Sarten alirsiniz, ne deyim.

7. Kızmayın hayırlısı deyin geçin... Portfoyler ve beklentiler farklı olduğu için dogrularimiz farklı. Piyasaya ayak uydurmaya çalışan biriyim. Uzun vade beklemek guzeldir evet ama dogru yerde çıkıp dogru yerde girmezsem hedeflerime emeklilikte ulaşırım Oda geç olur benim ve hayallerim için Bugune kadar aldığım tum hisselerde boyle oldu egeen yatas karel kront gedza vb. elimde olmayanlarda cok farkli degil. Kiminde 1 kiminde 2 sene taşıdık eski zirvesini gecmesi için. Hammalligi büyük portföylerle yaparız, temettü alırız bekleriz saglam hisselerde nasip olursa. Ornek Egeende 5 bin lotum olsa bende egeende beklerim Saygılar Sn Tınaz.
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    O halde bekleyin, halka acilinca Sarten alirsiniz, ne deyim.

8. Şirketimizin 16.07.2020 Tarih ve 2020/020 nolu yönetim kararına istinaden; sürdürülebilir büyümesinin devamı, ambalaj sektörü içinde ki artan pazar payının sürdürülebilmesi, yeni istihdam sahalarının açılması, ülkemiz ekonomisinin büyüme hedefleri doğrultusunda Bantaş'ı geleceğe taşıyacak 2020-2025 vizyonu doğrultusunda yatırımların planlanması veya gerçekleştirilmesi düşüncesiyle;

Ofset tesislerimizin kapasitesinin artırılması amacıyla gerekli altyapı ve inşaat faaliyetlerinin yapılması yanında yeni bir lak hattı alınarak baskı kapasitesinin artırılması, kutu tesislerinde tam otomatik kapak hattı ve eklerinin alınması, baskı maliyetlerimizin azaltılması amacı ile kendi kesim hattımızın kurulması, üretim yerleri çeşitlendirme konusunda fizibilite çalışmalarının yapılması, ürün çeşitlendirme konularında üretim ve pazar olanaklarının araştırılması, projelendirilmesi; İlgili yatırımlar için gerekli finansmanın karşılanması amacı ile şirketin mevcut özkaynakları yanında alternatif finansal kaynakların araştırılması ve Yönetim Kurulunun onayına sunulması.

Yatırımlar ile ilgili özellikle yerli firmaların ağırlıkta olmasına önem verilerek yerli ve yurt dışı firmalardan teklif alınması, alınan teklifler ve görüşmelerin verdiği bilgiler çerçevesinde yönetim usullerine göre, Yönetim Kurulu'na bilgi vermek şartıyla sonuca erdirilmesi; bu konular ile ilgili resmi ve özel kurumlarda her türlü çalışma, müracaat ve işlemlere başlanılması ve Yönetim Kurulu'na bilgi verilmek şartıyla sonuçlandırılması için Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Adnan ERDAN'a yetki verilmesine karar verilmişti;

Bu kapsamda yapılan çalışmalar;

10.07.2021 tarihli bildirimimizden sonra ki gelişmeler;

Sebatier firmasına verilen otomatik double makas, dikiş ve toz lak hattı, kurutma fırını ve üretim hattından oluşan sipariş 2021 Eylül ayında teslim alınacak olup montajı için gerekli altyapı hazırlıkları tamamlanmıştır.
    Kutu tesislerinde iki üretim tesisinin birleştirilmesi amacıyla başlanan inşaatta; çelik konstrüksiyon montajı tamamlanmış olup son olarak dış cephe kaplamasının tamamlanması kalmıştır.

Yatırım planında yer alan kesim hattının kurulacağı alanın ön hazırlığına başlanmıştır.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 599/813 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •