Sayfa 6/233 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
Arama sonucu : 1861 madde; 41 - 48 arası.

Konu: UFUK Ufuk Yatırım Yönetim Ve Gayrimenkul A.Ş.

1. ......
    İlişkili taraflarımızdan Besler Gıda ve Kimya Sanayii ve Ticaret A.Ş. (BESLER) in
    sermayesini temsil eden payların tamamının, bağımsız değerleme şirketleri Ernst
    Young Kurumsal Finansman Danışmanlık A.Ş. (EY) tarafından yapılan değerleme
    sonucu tespit edilen toplam 1.054,3 milyon TL bedel ile Akis Bağımsız Denetim ve
    SMMM A.Ş. (KPMG) tarafından yapılan değerleme sonucu tespit edilen toplam 955,7
    milyon TL bedelin ortalaması olan 1.005 milyon TL bedele %10 iskonto uygulanmak
    suretiyle bulunan toplam 904.500.000 TL bedel karşılığında, Yıldız Holding
    A.Ş, Trade Türk Gıda Yatırım A.Ş, Metin Yurdagül, Ataman Yıldız, Murat Ülker,
    Ahsen Özokur, Orhan Özokur, Fatma Betül Ülker'den, Şirketimizce satın alınmasına,
    toplam satış bedelinin Yıldız Holding A.Ş'ye ödenecek olan 479.385.000 TL tutarındaki
    kısmının işbu kararın onaylanacağı Genel Kurul tarihinden itibaren 24
    aya kadar vadeli olarak ödenmesine, diğer ortaklara ödenecek kısmının ise tamamının
    peşinen ve nakden ödenmesine,.....

2. şahıslara ait olan kısmı büyük bir meblağ.bana göre yaptıkları hiç te k.y.lehine değil.
    neyse bu bahaneyle ufuk gibi bir kağıttan bile kar yaptım ya sırtım yere gelmez bir daha.ülkerlerden ne koparırsan kardır.kolay kolay yedirmezler normalde k.y.ya.piyasaya sus payı veriyorlar.

yatırım tavsiyesi değildir

3. Bugün alış gönderip de alabilen var mı bu kadar hiisse kimde var mış merak ediyorum doğrusu bizde 5 kişiyiz başkaca kimse yık diyorduk

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Güneş UFUKtan şimdi doğar yürüyelim arkadaşlar holaaaaaa ralli kesssss

5. kardesim ufuk ulkerin kagidi vede sikintili bir kagit malum feto muhabbetlerinden
    .ayrica ederi bulur birseyi yok.kerevitas piyasa ederince kat ve kat pahali.bence satmakla bende dahil iyi yapmisiz.guzelim kagitlar varken saibeli kagitla ugrasilmaz..yatirim tavsiyesi degildir.ayrica alinan karar kucuk yatirimcinin aleyhinedir.

6. Ufukcum kerevitas sat kendi hisseni al,cok ucuz kaldin sonra kendi hissen 5 oluncada onu satarsin

7. Ufuk kerevitas takı 2,500,000 hisseyi 76,55 ten satarsa 90 trilyon kar yazar piyasa değeri 70 trilyon

8. 3. Çeyrek Kapanışına göre. Kervt fiyatının yansıması. 9 aylıkta 81 Milyon Pozitif. Temmuz - Eylül 3 aylıkta 50 Milyon Pozitif.

Sayfa 6/233 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •