Çok haklısın kocamuğlalı kardeşim.Kurumsallıktan nasibini almamış,bakkal işletme mantığıyla;"Büyük Mükellefler V.D"ne bağlı şirketi yönetmeye kalkıyorlar.Şirketin YMM'si boş zamanında açsa birkaç tebliğ okusa,geceleri uyku uyuyamaz hale gelir.
Çok haklısın kocamuğlalı kardeşim.Kurumsallıktan nasibini almamış,bakkal işletme mantığıyla;"Büyük Mükellefler V.D"ne bağlı şirketi yönetmeye kalkıyorlar.Şirketin YMM'si boş zamanında açsa birkaç tebliğ okusa,geceleri uyku uyuyamaz hale gelir.
üstad ben hem şirket yönetimi,hem PWC hem de spk da görev yapan kişiler ile ilgili görevi ihmal, yatırımcıyı bilerek zarara uğratma vb. nedenlerle bimer,cimer ve yargı yoluna gideceğim...
ama sizin yönlendirmeniz ile daha çok dikkat çekici başvurularda bulunabilir ve daha etkili oluruz diye düşünüyorum..
ben artık umudum kestim yatırdığım paradan ama en azından bu adamlar ve spk çalışanları pabucun bu kadar ucuz olmadığını anlamalılar...
emsal olacak bir yargı kararı aldırmak lazım hepsi hakkında ki kimse bundan sonra ne görevini ihmal etsin de yatırımcılarını keyfi bir şekilde mağdur edebilsin...
Dipnotların son gönderim tarihi 1 Mart ve süreyi sonuna kadar kullanacaklar.Bunlar,gerek dava dilekçesinin ve gerekse de Vergi Denetim Kurulu'na yapılacak şikayetin ekini oluşturacağından,önemli.Forumdan dosya aktarımı yapılamıyor.Yahoo/Gmail üzerinden grup oluşturacağız,dosya paylaşımlarını oradan yapacağız.
Arkadaslar uzlasma ne durumda
Sent from my LG-D855 using Android mobile app
Uzlaşma 0.35 te 76878 lot ile. Bekleyen + 7769 lot var
Sent from my LG-H815 using Android mobile app
Eyvallah arkadaslar
Sent from my LG-D855 using Android mobile app
Yer İmleri