Sayfa 6/566 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 41 - 48 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,293
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bence bankadaki halka açtıkları oranı dolar bazında 10 da birine yerine koyuyor .

Sonra tekrar halka arz yapılır belli bir süre sonra orta uzun vadede gibi geliyor

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Halka arz olmaz artık. Bundan sonra orta uzun vadede tümden satış olabilir. Sonuçta kimsede yüzde 51 ile banka almak istemez bence şöyle yüzde 75 filan daha çekici olur.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bence bankadaki halka açtıkları oranı dolar bazında 10 da birine yerine koyuyor .

Sonra tekrar halka arz yapılır belli bir süre sonra orta uzun vadede gibi geliyor

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Tvf'nin payı devasa boyutlara çıkıyor benim anladığım. %51 den kabaca 70-80 lara, yanlış mı düşünüyorum? Bu durumda dava riskini büyük oranda göğüsleyen tvf olur, bu gelişmeler bu açıdan çok olumlu.
    Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.

O zaman 964 küsür milyon yeni lot gelir sanırım 5.96dan tahsis ederse

4. Tv de açıkladılar 21 toplam üç bankaya yani halk 5,750 değil 7 gelecek toplam halk 8,250 olacak gibi dinledim. Gelen para 21 çünkü.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,293
    Blog Entries
    1
    Yüzde 90 filan super çekici hale gelir. Eski durumda ben alayım para getireyim eski ortaklar yattığı yerden para kazansın gibi olurdu yani yüzde 51 'de.

Öyle yada böyle devasa banka oluyoruz. Ne demiştim ülkenin en büyük bankası olacağız ...[emoji173]

Psikolojik YAS süreci

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yüzde 90 filan super çekici hale gelir. Eski durumda ben alayım para getireyim eski ortaklar yattığı yerden para kazansın gibi olurdu yani yüzde 51 'de.

Öyle yada böyle devasa banka oluyoruz. Ne demiştim ülkenin en büyük bankası olacağız ...[emoji173]
    %90 değil mi secbul ortak, tvf nin yeni payı
    Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,293
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by SherlockH Yazıyı Oku
    %90 değil mi secbul ortak, tvf nin yeni payı
    Hesaplamadım ama kaba saba sanki öyle olacak gibi.

Psikolojik YAS süreci

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Hesaplamadım ama kaba saba sanki öyle olacak gibi.
    1.25 milyarda Sermayede yaripay tvf'nin, 650 milyon diyelim, 7 milyar daha koyacak tvf, 7.65 milyar tvf'nin payı olur. Total sermaye 8.25 milyar olacaksa,Burda tvf nin oranı kabaca %90 olur.

Sayfa 6/566 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •