Sayfa 6/1003 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by mask543 Yazıyı Oku
    Bir süre olumsuz gittikten sonra cuma günü ve bugün endeksten olumlu yönde ayrıştı. Umarım önceki performansını tekrarlar, ben bir müddet daha (1-1,5 ay) bekledikten sonra nihai kararımı vereceğim.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ziraat katılım endeksi +0.52
    Katılım 50 endeksi +0.76
    Xtümy +1.07

Mps getirisi bugün x100 üzeri olsa da, xtumy +1 yapmasına rağmen getririsi katılım endekslerinin altında kaldı. Xtümy endeksinin katılım endeksleri üzerinde getirdiği günlerde şov yapardı.

Son zamanlarda yüksek standart sapmasının hakkını veremediğini düşünüyorum. Özellikle de son 3 aya bakıldığında kıstası olan katılım 50 endeksi altında kalmaya başladı.

Umarım tekrar eski başarılı günlerine döner.

Uzun zamandır bende taşıyorum, 1 yıllıkta baktığımda da güzel getirisi oldu. Bugün kademeli olarak çıkmaya başladım.

2. Tca % +0.96
    Zpf %+0.81
    Zpe % +0.25

3. EIB belli oldu mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. İnşallah artı yapar haftasonu telafi olur.
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    EIB belli oldu mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıklamalarınız için teşekkür ederim, ben tüm hisse fonlarım için BIST 100 üzerinden değerlendirme yapıyorum. Aslında son zamanlardaki performansından ben de memnun değilim, fakat burada çokça konuşulduğu üzere iyi hisse fonlar bir elin parmaklarını geçmediği için kendimce bir müddet daha şans verdim.
     Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Ziraat katılım endeksi +0.52
    Katılım 50 endeksi +0.76
    Xtümy +1.07

Mps getirisi bugün x100 üzeri olsa da, xtumy +1 yapmasına rağmen getririsi katılım endekslerinin altında kaldı. Xtümy endeksinin katılım endeksleri üzerinde getirdiği günlerde şov yapardı.

Son zamanlarda yüksek standart sapmasının hakkını veremediğini düşünüyorum. Özellikle de son 3 aya bakıldığında kıstası olan katılım 50 endeksi altında kalmaya başladı.

Umarım tekrar eski başarılı günlerine döner.

Uzun zamandır bende taşıyorum, 1 yıllıkta baktığımda da güzel getirisi oldu. Bugün kademeli olarak çıkmaya başladım.

6. Twitterda bir hesaptan alintidir.

//

Bugün Tacirler Portföy Yönetimi ile görüştüm.Bir soruma detaylı ve nazik bir yanıt aldım.Paylaşmak isterim.

Hisse fon özelinde, ağırlık en az %80 hisse olacak şekilde, fon yöneticisi, içerikte yer alan hisseleri piyasa koşullarına göre hangi hızla değiştirebiliyordu?
    Aldığım cevap “her gün bile değiştirebildikleri, ancak temel bakışlarının uzun vadeli” olduğu yönünde. KAP’ta yer alan aylık bazlı portföy dağılım raporu, o ayın son günündeki hisse pozisyonunu gösteriyor. Bu arada tüm hisse fonlar için geçerli bu durum.

//

Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Çinde bir kaç firma borcunu ödeyememiş. Çin hükümeti ile sorunlar var herhalde. Kapalı kutu ülke. Afs alınır mı bu zamanda bilemedim...
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    eıb belli oldu mu?

Tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
    -0,01% eıb
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 6/1003 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •