halka arzından  beri takip ediyordum  acaba fazlamı şişirildi diye ama hiç öyle 40 50 tllere çıkmadı sadece belki halka arz fiyatı  fazla çıktı herhalde 11 tl lere kadar düştü hatta patron kisse geri alım programı yapıcam dedi.gecenlerde duran maddı varlık alımıda yaptı güzel sadece 3 ceyreklık  bilanco zarar geldı(  thy nın bile zarar geldı bu arada)2 taban yaptı kocmt 11 lerden toplamadım ne yalan soyleyım  12 kusurlerden alıma gectım  ve  3 gunden beri güzel toparlanma var.pay geri alım programında başlatılan  suana kadar % 0,185 pay alındı
11,02 ile12,73 fiyat aralıgından % 0,185 pay alındı.halka arz fıyatına gelmesı uzun surer ama biraz da canlanmasının sebeblerınden bırıdıe trump surıye  yasaklaarın kaldırılması ıdı gorusuldu uzlasıldı  herhalde yarında kendısı gelecek cımento  demır fırmasları   guzel hareketlı gunler beklıyor dıyelım  ıns  kısa vadede 15 tl yı devırecegını tahmın edıyorum  cunku hısse payları 4 ana aracı kurumda  toplu dagınık dehıl en onemlısıde 4 adet yerlı fırmada toplu.bofada 3 gunden berı alımda  tabıkıde oyle 1m lot degıl toplasan 500 600 k fılandır.bugun 13,98 se deydı gerı cekıldı  bufun 14 kırsaydı  soyle 14,15 fılan yapıp 14,02 gıbı kapatsaydı ıyı olacaktı 13,66 lara hemen gerı geldı 13,60 kırmadı bereket bır tek umut verıcı karanlık odada 13,78 cıkması  bu hareketı ıyı oldu 13,78 se 500 k lot konulmus belkıde okadar konulmasaydı 13,85 13,90 karanlıkta cıkabılırdı .yarın 14 ve ustu kalırsa  15 ler cok yakın..

Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Yer İmleri