Sayfa 6/16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
Arama sonucu : 122 madde; 41 - 48 arası.

Konu: GLRMK Gülermak Ağır Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Bu ha için beklentim cgdcam gibi silkeleyip yukarı hareket etmesi yönünde aslında beklentileri güzel bir firmaya benziyor biraz sabredecegim ve ümidim de var keratadan
     Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    tavan kapatırsak yarın 150 yi yakar bu
    Tavan beklemek bence vur kaç işi cuma yazdığım gibi milimmilim tavansiz hedefim ikiye katlamasi yönünde ve kaplara da baslarsa büyük büyük kaplar da gelir oyle çerezlik kap yakışmaz bu hisseye hayırlısı orta uzun vadelik temiz bir şirket diye düşünüyorum kısmet bakalim
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2. 142.50 kısada direnç bölgesi oldu

3. Bu gün tahtayı takip ettim tam bir vurkacci tahtası gibi 200-300 bin lot alıp üç beş kuruş kar için baktım artidan dakikasinda eksiye geçtiler tek alıcı OYAK oldu gerisi tiriskaydi3-4 kurum girip kaçtılar gerzekler. Dün hcbc ve global temiz alış yapmıştı globalbu gün yukarı çekti 100 bin lot alıp ama dunkuleri de küstü milis yav bu robotlar saniyede tahtaları hallaç pamuguna cevirdiler baş belası burobotlar bu robotları cikaranlar umarım cehennem ateşinde yanar yıllar önce bir spek üç beş hisseyle ugrasirdi şimdi ise başta bankof piskigi her tahtanın içine siciyor pezevekler

4. Şükür güzel bir gün oldu 136 larda oyalayip kirişi kirdirdi keratalar gene OYAK girdi ve ziplatti bank of baktı iş var bu hissede bir girdi pir girdi ortalikda yoktu koku aldı sanırım milis bankof hiç güvenmem yarın kusabilir deyyus

5. 150 ye dokundu
    ben kaçtım, kalanlara bol kazançlar diliyorum

6. Evet dün ilk ihale kapı geldi 8 milyarlık polonyadaki yol ihalesi 19milyar iki şirket ortak payına düşün bu ve yakında Ankara Cebeci Mamak metro ihalesini de büyük ihtimal glrmak alacak diye düşünüyorum hayırlısı daha ne büyük ihaleler bizi bekliyor kaplara devam

Sayfa 6/16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •