Sayfa 6/200 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
Arama sonucu : 1598 madde; 41 - 48 arası.

Konu: DOKTA - Döktaş Dökümcülük

zamaninda şuralardan iki arsa almadık ki.. simdi hep gokdelen oldu..

Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. ak sağlam girmiş

4. dün 4.75 i gören hisse bugün şu anda 4.34...% 10 düşmüş....
    tahtayı yapanlar ya salak ya parasız yada ne yaptığını bilmiyor...

5. neden 07 tahtayı yanlış yorumluyorsun...ykb dün mal almadı sadece işlem yaptı,saç ayakları hep aynı..arada takılan olmuştur ama genelde hep aynı tayfadır..
    bir araba harekete başladı bir zaman sonra hiç sebeb yokken harekete başladığı yere döndü,ne anladın bu işten yakılan yakıta ,zamana yazık değilmi.
    bu hisse çok ucuz de kabul,ama yükselmesi için başka yan etkenler gerekli,gün olacak belki 20 tl olacak ama sende bende olmayacak..
    şu anda ya mal çok dağınık ya da çıkarmak için paraları yok, yoksa piyasada ki 4 milyon lotla bu tahtayı uçururlar.şuna inan takastaki ilk 10 aracı kurumdaki mallar hep aynı grubundur. şirket şu anda full çalışıyormuş,cirosuda çok iyi,bu kar edeceği anlamı taşır,üzerindeki borç yükünü tümüyle birkaç yılda üzerinden atabilir,üstelik şirket hisse satışı için görüşmeler var yetki iş bankasında.dandik batak hisseler bile olmuş 200-300 milyon tl comdonun çeyreğinin çeyreği bile etmezler.hem beceriksizlik hemde parasızlık işin içine girince işte böyle dengesiz bir tahta oluyor..

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir,kişisel görüştür...

6. Ustad yaz yaz bende burdayim.. bence kagit topluyor gibi bakalim yukselis ne zman basliyacak

7. Selam ac comdo spegi paylaşımcı ol biraz. paylaşmak güzeldir.

8. comdo dolar bazında inanılmaz ucuz bir hisse..
    hisse 20.10.1997 yılında 1.68 doları görmüş,aradan 20 yıl geçmiş hisse şu anda 1.24 dolar,inanılmaz bir değer kaybı...
    batık şirketler bile uçtu gitti,bu hala debelenip duruyor,inanılmaz bir baskı var hissede ama piyasadaki mal topu topu 4.280 bin adet ....öyle ahım şahım bir miktar değil havada takla atırılacak bir miktar...
    aslında şirkette bayağı düzelme var ve işleri çok iyi,maliyetler düşüyor,karlılık artıyor,borç verdiği parayı yavaş yavaş tahsil etmekte..
    bazı arkadaşlar riskli diyebilir ama ben onlara katılmıyorum şöyle ki.
    1-şirketin borç ödeme kapasitesi var,hatta faliyet raporunda ilk 3 ayda mevcut cirodan daha fazla talep olmuş ama ham madde yetersizliğinden karşılanamamış....
    2-varsayalım ki iş bankası müşteri buldu ( ki bana kalsa pek aradıklarıda yok,yoksa çoktan satılmıştı) 4 bankanın alacağı 570 milyon şirket bu değerin üzerinde satılmalı ki bankalar parasını kurtarsın..bu değer de şu anki borsa fiatının 2 katı ediyor..
    3-her ne kadar kağıt üstünde finlandiyada ki compenanta hakim ortak görünsede fiili olarak hisseler iş bankası ve diğer 3 bankada rehin yani iş bankasının düdüğü ötüyor şirkette şu anda...
    4-şirketin 1 milyar(eski parayla 1 katrilyon) ciro yapma kapasitesi var ve bu kadar cirolu otomotiv sekörü şirketin fiatını bana göre borsa da buralarda tutmaya güçleri yetmeyecek...
    5-tahtayı baskıladıkça mal kaptırdıklarını görüyorum ve bu tutumlarına devam ederlerse dahada kaptıracaklar..
    6-tahtaya 2 ay öncesine kadar çemtaşın % 6 kusurunu ele geçirip malı 4 lü fiatlardan boşaltan niyazi istifin dadandığını duydum..istese tavana kitler ve kimseninde gücü yetmez,çünkü hisse miktarı çok az(4 milyon) ama sanırım elinde yeterli mal yok..
    7-bana göre 6 aylık karı bekletilerin üzerinde gelecektir..bu şirketin bazı şeyler yoluna girerse yılda en az 100 milyon kar etme potansiyeli var..
    8-aklıma geld mesala karsanın cirosu comdonun 1/3 ü ama piyasa değeri comdonun 3 katı üstelik borçluluk oranı comdodan daha yüksek bu bile comdonun ucuz olduğunun ispatı kıyaslama yanlış olmasa gerek...
    9-umarım hisse en kısa zamanda değerine ulaşır..

bu yazılanlar kişisel görüş ve duyum olup kesinlikle tavsiye niteliğinde değildir,kendi aklınızla araştırmanızı yapınız...
    Son düzenleme : clasman02; 29-06-2017 saat: 22:52.

Sayfa 6/200 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •