Sayfa 6/238 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Teknik merkezi

1.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

2. Eveeeet referandum sonuçlarını kendi adıma yorumlamaya çalışayım

Yorum 1 : başkanlık sisteminin gelmesi Türk siyasi hayatına sağlıklı bir dengeyi getirmiştir

Yorum 2 : seçim sayın Erdoğan ve diğerleri arasında geçtiği için sonuçlar gayet normal.

Yorum3 : bu saatten sonra Türkiye de iki parti cekisir ve 55 e yaklaşan iktidarı alır. ( Bakınız ABD seçimleri )

Yorum 4: bundan sonra artık güç partilere ( yani iki partiye ) geçmiştir. Bu gücün farkina varan partiler yani her iki partide , fular takip elinde golf sopasıyla dolanıp üretim yapıyormuş gibi gözüken hamsolar guruhunun suratına bile bakmaz

Özetle herşey olması gerektiği gibi gidiyor bence

Ama ne yazık ki kısa yada en çok orta vadede çok ciddi bir KURESEL KRİZ beklentim devam ediyor

3. Satır aralarını iyi okumak lazım

Oy oranlarının yakın olması kutuplaşmayı değil dengelenmeyi getirir

Dengelenme ise çok partili karambol sistemde olduğu gibi direksiyonu iş adamı görünümlü montajcı hamsolara bırakmaz

O yüzden baş hamsolardan biri bir kaç ay önce kutuplasmadan korkuyorum dedi

Aslında korktuğu şey kutuplaşma değil kendilerinin atıl kalması ki öyle olacak ve elbetteki bunu açıkça ifade edemediği için kutuplasmadan korkuyorum dedi

Aynı küresel ısınmadan , Fransa daki olaylardan , karaya vuran balinadan korktukları gibi

Tek korkmadiklari şey var o da onlardan 70 yıldır beklenen asli görevlerini yerine getirememek yani URETİM YAPAMAMAK

URETEMEDİKLERİ İCİN HİC ENDİSELENMEZ BU HERİFLER , ONUN DİSİNDA HER SEY ENDİSE KAYNAGİ OLABİLİR ONLAR İCİN

YERSENNNNN

Ama bu aciklamasindan kutuplaşmayı kasimaya çalışacakları sonucunu çıkarıyorum ben

Comagi sokup sonra bak biz demiştik demeye bayılır bu hamsolar ama yine beceremeyecekler ve tasviye olup yerlerini üretim yapabilenlere teslim etmek zorunda kalacaklar

Bekleyelim ve görelim ...

4. Eveeeet

Şimdi forum yarın tekrar long mu short mu moduna girmeye başlar

Eko tiviiiii nin hamsolari da yarınki borsa hareketinin ne kadarı referandum kaynaklı ne kadarı yurt dışı kaynaklı dingil muhabettlerine başlar

Ben bu adamların sonradan olma dingil mi yoksa doğuştan dingil mi olduklarına karar veremedim

Ama şu var ki NETİCE VAR İKEN HATİCE DEN MEDET UMULMAZ.

Her açıdan yani

5. soydanı bul!
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6. Boşver o robotik budalayi

7. viper endeksinde son durum

8. bist30 dolar bazlı son durum

Sayfa 6/238 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz