Sayfa 60/572 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 4575 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Hep Destek Tam Destek

Beinsport : Başakşehir stadı misafir takım soyunma odası komple turuncu renge boyalıydı , bunun konsantre açısından olumsuz olacağını düşünen teknik kadro soyunma odasını baştan asagi sarı lacivert duvar kağıtlarıyla ve daha önceki Fenerbahçe maçlarıni gösteren kağıtlarla kapladi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hasan Alı kanatta muhteşem oynadi helal olsun harikaydı..

Atıfı da ben çok beğendim çok etkili olmasada gorevini iyi yaptı Harika bastı iyiydi
    Birilerine mesaj veriyorlardir
    bir halt olacağı yok.

Giuliano: "Birlikte, takım halinde çok güzel bir galibiyet aldık. Öncelikle doktorumuza, sağlık ekibimize çok teşekkür ediyorum. Hafta içi yoğun tartışmalar yaşadık. Ben sahada olmak istiyordum. Risk aldık ve sahaya çıktım. Bu akşam takımıma katkı verebildiğim için çok mutluyum."

Giuliano: "Her oyuncunun ruh gösterdiği, fedakarlık yapmak istediği anlar olur. Onu doğru anda kullanmanız gerekir. Ben de bunu bu akşam kullanmak istedim. Benim kişiliğim böyle, her zaman fedakarlık yapıp takımı için sahada olmak isteyen biriyim."

Giuliano: "Fedakarlık yaptık ama fedakarlık tek bir oyuncuyla olmaz. Tüm takım olarak bunu yaptık. Maçı izlerseniz, birbiri için koşan, mücadele eden bir oyuncu grubu vardı. Bu şekilde devam etmemiz bizim için çok önemli olacak."

Hep Destek Tam Destek

Volkan Demirel: "Çok önemli bir maçtı. Yenilsek, puan kaybetsek, yarıştan çok uzaklaşacaktık. Bunun bilinciyle sahaya çıktık. İstenen Fenerbahçe'yi sahaya yansıttığımızı düşünüyorum."

Demirel: "Bugün 5, 6, 7, tarihi bir fark olabilirdi. Bu galibiyetle, ligin en büyük favorilerinden biri olduk. Biz sporcular olarak, bize destek çıkıldığı takdirde, bakıldığı zaman deplasman maçlarında daha iyi oynuyoruz. Taraftarlarımızın iç sahada bize destek olması lazım."

Demirel: "Benim şampiyonluktan, Fenerbahçe taraftarlarının mutlu olmasından başka hiçbir isteğim, hiçbir çıkarım yok. Rica ediyorum taraftar bize deestek olsun. Önemli olan armadır, biz onun için mücadele ediyoruz."

Abdullah Avcı : Fenerbahçe oynatmamaya gelmiş asıl önemli olan bu.

Hangi macı izledi bu ?

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Abdullah Avcı : Fenerbahçe oynatmamaya gelmiş asıl önemli olan bu.

Hangi macı izledi bu ?
    Kac pozisyonunuz var diye soran olmamış mı
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 60/572 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •