Sayfa 60/968 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 7744 madde; 473 - 480 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Kim tutar seni at ,1,73 üzerine de hisse görsünler.YTD

2. Ne adi bir hissesin sen daha 1,70 altına kayıyorsun.

3. Borsanın klasik sözüdür ve benim için her zaman doğru çıkmıştır beklentiler alınır gerçekler satılır. O yüzden çuvaldızı ilk önce kendimize batırmamız lazım.

4. Savaş çanları çalmaya başladı ortalık kötü.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,354
    1.70 Altına kayıyormuş gibi görünerek çok sıkı mal toplanıyor .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,354
    Olumsuz bilgi paylaşımlarının arttığı zamanlar bunlar ...
    Merak etmeyin işler yolunda takaslarımız da iyi diyor ...
    1.73 den 1.71 e kadar verdğiklerimi 1.70 den hepsini aldım birileri çok kızdı galiba .
    Düşerken para kazanmak böyle oluyormuş demek ki . Hummm... Hımmmm ....
    Bu kağıt o kadar baskılanıyor ki baskı bile para kazandırıyor . Vallahi çok hoş .
    Gene 1.70 e basacaklar alacaklar basacaklar alacaklar ...

7. Nasıl bir mal toplamaysa artık 4 yıldır toplayamadılar. Bizim spek mi çok cimri yoksa kendimizi mi kandırıyoruz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,354
    Şirket satacakları tarihe kadar 3 kademe alacak 2 kademe basacak yukardan satışlarını geri alana kadar ezecek . Böylece maliyetini hem aşağı çekecek hem de fiyatı çok çok yavaş olarak yukarı çekecek . O güne kadar 3 kademe alacak altlara alım yazıp aşağılara verenlerden de alacak yukardan verdiklerini aşağıdan geri alacak . Grafiğine dikkatle bakın her gün sabah yukarı yapar gün içerisinde aşağı gelenleri toplar . Bunu tekrar tekrar yapıyor . Bunu son 3 yıldır yukarıdan verip aşağıdan alarak aşağı götürerek yapıyor idi , oysa bu günlerde yani 3 - 5 aydır Yukarı götürerek yapıyor .
    Bir de eski borsacı fıkrasını yazıyor İşlem hacmi yaratıyor .
    Bende değşik bir strateji geliştirdim gereksiz yere 3 kademe giderse veriyorum 1 ve 2 kademe alttan alıyorum .
    Kısa günün karı oluyor . Sağ olasın spek . Böyle yaparak akşam hisseyi elinde tutanlara kıyak geçiyor .
    Çok belirgin bir pattern üzerinde hareket ettiğinden son derece tahmin edilebilir oluyor . Bundan çıkardığım sonuç ciddi anlamda teknik analiz bilgisine sahip . Tekniğe uygun grafik çizmeye önem veriyor .
    Tüm bunları da 75 K lot ile yaptığı için tebrik etmek de gerekiyor .
    Son düzenleme : Baygeorge; 08-06-2017 saat: 15:36.

Sayfa 60/968 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •