Sayfa 60/216 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1. 3

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. 2 ole ole ole

one go..

4. m2 fiyatiyla kastim 1adet hisse fiyatiydi sayim isimsiz. bu arada 1 ve 2 yi isteyen 3 grubundayim

5. Merhaba arkadaşlar başlarda gaza gelip halka arzdan ve borsada işlem görmeye başladığında epey aldım sonra moral bozuldu tabi.
    galiba kendi kendime küstüm 1 aydan fazla olmuştur yazmayalı dolu dolu 60sayfa olmuş geriden okumaya başlarım.
    Neler olduğuna dair kafa patlatırım düşüncelerim değişmedi hala çok yükseleceğini düşünüyorum.
    Buraların tarihi alım fırsatı olarak görüyorum yükselişe başladığında buralara bir daha düşmez o yüzden yarın alım yapacağım.
    maliyeti düşüreceğim. Satış ofisinde m2 fiyatı nedir yada bilen varsa kap'ta açıklanmış fiyatı nedir.
    Satış ofisi ile borsadaki fiyatı arasında %kaç iskonto var?

6.  Alıntı Originally Posted by Mr.No.Name Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sakıncası yoksa, rakamlardan hiç zarar geldiğini görmedim, bu sebeple kendi istatistiğimizi şimdiden oluşturabiliriz.
    ev almak isteyenler 1 yazsın
    trade amaçlı 2
    kararsız 3
    ne dersiniz? cevaplar için şimdiden teşekkürler
    saygılarımla
    Halka arzdan önce düşüncem 1di. Küsmüştüm ama fiyat 36 taban yapınca bana göre bu fırsatlardan kaçmaz 2 yapacağım.
    1-2 aynı anda çalıştıracağım. Bölgenin ve projenin 3 yıl sonraki geleceğine göre çok ucuz bana göre.

7. Arkadaşlar selamlar;
    Cevaplardan çıkardığım sonuçlar,
    a)bu sertifika ile ilgili beklenti var(ilgilenenlerde)
    b)sertifikanın gidişatına göre daha çok pozisyon belirlenecek
    İlgilenenlerde beklentinin olması çok iyi bir durum, nedeni ise, piyasaya çıktığı günden beri düşmesine rağmen hala alım yönünde görüşler mevcut. tüketici eğiliminin altın kuralı bence, beklenti olması.
    Şöyle bir sonuç çıkarmak yanlışmı olur?
    Bu fiyatlar her ne kadar çok ucuz gibi görünsede bu sertifika ile ilgilenenlerde(KY diyelim),daha aşağı salma ihtimalini ciddi şekilde düşünüyorlar. bu sebeple tüm KY'ler temkinli bir beklenti içinde, bu şu demek oluyor, KY tarafında tüm diğer kağıtlarını satıp sertifikaya varını yoğunu yatıracak bir eğilim yok. ama azar azar toplama derdindeler, ilk 2 aylık sonuç, gidişata göre çok primlenirse karı almak için sat, düşerse azar azar alıma devam et. diğer menkullerden farkı sonunda bir şey vadetmesi umudu kırmıyor.
    Sonucun Özeti, yatırdığımız paranın, 3 yıllık bir sürede, Faiz'e veya kira getirisine yenilmemesi için orantısal alım yapılmalı.
    Yeni alacak KY'lere bir nebze aydınlatıcı olur umarım. Farklı düşünen arkadaşlar lütfen yorumlarınızı paylaşın. bilgi paylaşınca büyür.
    saygılar

8.  Alıntı Originally Posted by Mr.No.Name Yazıyı Oku
    Arkadaşlar selamlar;
    Cevaplardan çıkardığım sonuçlar,
    a)bu sertifika ile ilgili beklenti var(ilgilenenlerde)
    b)sertifikanın gidişatına göre daha çok pozisyon belirlenecek
    İlgilenenlerde beklentinin olması çok iyi bir durum, nedeni ise, piyasaya çıktığı günden beri düşmesine rağmen hala alım yönünde görüşler mevcut. tüketici eğiliminin altın kuralı bence, beklenti olması.
    Şöyle bir sonuç çıkarmak yanlışmı olur?
    Bu fiyatlar her ne kadar çok ucuz gibi görünsede bu sertifika ile ilgilenenlerde(KY diyelim),daha aşağı salma ihtimalini ciddi şekilde düşünüyorlar. bu sebeple tüm KY'ler temkinli bir beklenti içinde, bu şu demek oluyor, KY tarafında tüm diğer kağıtlarını satıp sertifikaya varını yoğunu yatıracak bir eğilim yok. ama azar azar toplama derdindeler, ilk 2 aylık sonuç, gidişata göre çok primlenirse karı almak için sat, düşerse azar azar alıma devam et. diğer menkullerden farkı sonunda bir şey vadetmesi umudu kırmıyor.
    Sonucun Özeti, yatırdığımız paranın, 3 yıllık bir sürede, Faiz'e veya kira getirisine yenilmemesi için orantısal alım yapılmalı.
    Yeni alacak KY'lere bir nebze aydınlatıcı olur umarım. Farklı düşünen arkadaşlar lütfen yorumlarınızı paylaşın. bilgi paylaşınca büyür.
    saygılar
    Yatırım tavsiyesi değildir, farkında olmadan yazmamışım, bu yorumlardan lütfen etkilenmeyin.
    saygılarımla

Sayfa 60/216 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •