İreis benden 1 yaş büyük,Bahçeli 7 yaş,ben hala dinç 35'lik gibi,onlar ise yolu doğrultmuş,ne işiniz var sizin eğri,büğrü işlerlen,siyasal islamılık insanı yer bitirir,zaten şu sıralar dinler sorgulanıyor,kuzey ülkelerinde din unsurları önceden %80 cıvarıydı,şimdi inmiş yarısına,bu Dünyaya faydan dokunacaksa pozitif işlerin peşine düşeceksin,öyle eften püften din eksenli ileri demokrasiler tarih oldu,çağ bilişim,bilgi, teknoloji çağı,bu yönde atılım yapın,stres için spor yapın,beyin dinlenme meditasyoları yapın,şu sıralar deniz zamanı,bol,bol,yüzün,vücut mineral alsın,negatif enerjinizi boşaltın,çıplak ayakla kumda,toprakta yürüyün,hiçmi ders almıyorlar potinden acaba![]()
Ankara'da 65 yaş üstü vatandaşlara düğün, cenaze, taziye, pazar yeri gibi toplu alanlara giriş kısıtlaması getirildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan'dan kılıçdaroğlu'na dava // kılıçdaroğlu'na 2 milyon tl'lik manevi tazminat davası açtı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Avrupa Konseyi başkanı Charles Michel 24-25 Eylül zirvesinde Doğu Akdeniz ve Türkiye-Yunanistan meselesinin resmi olarak gündeme alınacağını açıkladı.
27-28 Ağustos’taki toplantılarda da Türkiye’ye uygulanabilecek olası yaptırımlar dahil Doğu Akdeniz konuşulacağı belirtiliyor.
Düğünler neden serbest bırakıldı ?
İlla evleneceğim diyenlere, neden nikah yeterli gelmedi ?
Yer İmleri