Sayfa 60/1002 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Devlet Bahçelini görüntüsü iyi değil....
    Bir insan o kadar zayıflayıp çöküyorsa ciddi sağlık sıkıntısı vardır...
    İlerisi parlak durmuyor...
    İlerisi derken? Adam zaten 72 yaşında. Gerçi bi baykala göre de gencecik çocuk sayılır
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,674
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    İlerisi derken? Adam zaten 72 yaşında. Gerçi bi baykala göre de gencecik çocuk sayılır
    İreis benden 1 yaş büyük,Bahçeli 7 yaş,ben hala dinç 35'lik gibi,onlar ise yolu doğrultmuş,ne işiniz var sizin eğri,büğrü işlerlen,siyasal islamılık insanı yer bitirir,zaten şu sıralar dinler sorgulanıyor,kuzey ülkelerinde din unsurları önceden %80 cıvarıydı,şimdi inmiş yarısına,bu Dünyaya faydan dokunacaksa pozitif işlerin peşine düşeceksin,öyle eften püften din eksenli ileri demokrasiler tarih oldu,çağ bilişim,bilgi, teknoloji çağı,bu yönde atılım yapın,stres için spor yapın,beyin dinlenme meditasyoları yapın,şu sıralar deniz zamanı,bol,bol,yüzün,vücut mineral alsın,negatif enerjinizi boşaltın,çıplak ayakla kumda,toprakta yürüyün,hiçmi ders almıyorlar potinden acaba

Ankara'da 65 yaş üstü vatandaşlara düğün, cenaze, taziye, pazar yeri gibi toplu alanlara giriş kısıtlaması getirildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan'dan kılıçdaroğlu'na dava // kılıçdaroğlu'na 2 milyon tl'lik manevi tazminat davası açtı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ankara'da 65 yaş üstü vatandaşlara düğün, cenaze, taziye, pazar yeri gibi toplu alanlara giriş kısıtlaması getirildi
    Ankara'da sokak düğünlerinde düğün süresinin azami 2 saat olması ve toplu yemek verilmesinin yasaklanması kararlaştırıldı.

Avrupa Konseyi başkanı Charles Michel 24-25 Eylül zirvesinde Doğu Akdeniz ve Türkiye-Yunanistan meselesinin resmi olarak gündeme alınacağını açıkladı.

27-28 Ağustos’taki toplantılarda da Türkiye’ye uygulanabilecek olası yaptırımlar dahil Doğu Akdeniz konuşulacağı belirtiliyor.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Düğünler neden serbest bırakıldı ?
    İlla evleneceğim diyenlere, neden nikah yeterli gelmedi ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,306
     Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Düğünler neden serbest bırakıldı ?
    İlla evleneceğim diyenlere, neden nikah yeterli gelmedi ?
    Altını kurtarmak istiyor millet malum altın pahalı
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 60/1002 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •