şirketi inceliyorum nerden bakarsan bak harika işler yapıyorlar ufak ufak almaya karar verdim belki de evladiyelik olacak şirket gibi lakin kar oranları arge projeleri yeni yeni haberler neler olabilir borsa haberi çok olan sağlam şirketleri sever 4 ayda bir sadece bilanço yollayan şirket vasatlık yaratır ben isterim ki hep yeni bir haberler versin dün bu bağlam da dün gelen kkm haberini de hiç sevmedim 6 milyon vergi indirimi için 6 ay 142 milyonu faize bağlamak yerine hisse alım proğramı açıklasa kendi hisseleri için piyasada oluşacak düşüş günlerinde alsalar 6 milyon vergi indirimimden çoook daha fazla kar yazarlar amma bu dediğim altı aydan fazla da sürer kısa da piyasa koşullarına göre ama şu özgürlüğü olur kasada istediği zaman istediğini yapma özgürlüğü oluşur bunun olmama sebebi ortaklara baktım belki ki herkesin ortak kararı ile alınmıştır ama güzel bir finansçıdan akıl alsalar atıl şekilde parayı bekletmek yerine yöneterek daha güzel kar oluşur diye düşünüyorum tüm kkm ye giden şirketler için bu geçerli kimisi de iktidara yakın olduğu için yalakalık olsun diye belki de kkmye para aktarıyor bak arçelik koç sabancı sürekli kendi hisselerini boş yere almıyor
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri