Sayfa 60/148 İlkİlk ... 1050585960616270110 ... SonSon
Arama sonucu : 1179 madde; 473 - 480 arası.

Konu: ANGEN Anatolia Tanı ve Biyoteknoloji Ürünleri Arş. Geliştirme San. ve Tic. A.Ş.

1. Kurumlar vergisi istisnası avantajı da gözetilerek 6 ay vadeli toplam 142.300.000- TL tutarlı Kur Korumalı Mevduat Hesabı açılmasına karar verilmiştir. Yaklaşık 6.000.000,- TL tutarında Kurumlar Vergisi İstisnası avantajı sağlanması beklenmektedir.

geçenki yurtdışı şirket kurumu yüksek kar potansiyeli gözde sektör vb etkenlere reğmen hissede büyük baskı var diyeceğim ama son üç seans satıcının toplam sattığı yaklaşık 400 bin civarı bu potansiye sahip bir şirket için bu miktar çerez kalır ama kurumsallar hiç uğramıyor
    başlangıçtan bugüne kabaca toplamda yaklaşık 2.5 milyona yakın fonların satışı var alış 3.5 milyon oda şirketin fiyat istirarında aldıkları ve patron alımları
    6 aracı kurumdan işlem yapan bir sahtekar yada sahtekarlar bugün 3 kurumdan alıyor 3 kurumdan satıyor ertesi gün tam tersi
    bu şirketi bu sahtekarlara nasıl yediriyorlar ilginç son üç günde 400 k ile adam tahtanın genetiği ile oynadı YTD...

2. Vergi dairesine gönderilen kar 435 milyon TL kar şaka gibi.. Bir yanlışlık olmasın..biz 300-350 milyon TL bekliyorduk..

3. Yüksek teknoloji firması ve katma değerli ürünler üretiyor. Yatırımcı olunması gereken bir hisse olduğunu düşünüyorum. Bahsettikleri yüksek temettü dağıtımlarını düzenli olarak yapmaları da önemli tabii...

4. Konsolide ne gelir acaba? Borsa yatırımcısı spk mevzuatına göre düzenlenmiş bilançoyu dikkate alır..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    300 lotla daldım..sadece takip etmek için..şu anda bu kadar yeter buna
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Konsolide ne gelir acaba? Borsa yatırımcısı spk mevzuatına göre düzenlenmiş bilançoyu dikkate alır..
    Çok fark edeceğini sanmıyorum, çünkü; iştiraklerinin hepsi yurt dışında olduğundan ve bizim maliyeye gelir tablosu vermediklerinden angen spk ufrs konsolide kar da bu tutar civarı olacaktır diye düşünüyorum. Hasılat anlamında baktığımızda çok güzel bir artış olduğu görülmektedir.
    Son düzenleme : zelig; 17-02-2022 saat: 01:21.

7. Bu kar dikkate alındığında 2 tl temettü cepte gibi görülüyor..Ancak bu saatten sonra tüm yatırımcıların dikkati 2022 yılındaki performansta olacaktır.. 2022 yılı ilk çeyrekte yine süper kar patlaması gelecektir..Bu şirketi sadece covid test kitleri ile tanımlamak son derece yanlıştır..Covid-19 şirketin büyümesini çok kısa sürede gerçekleşmesini sağlamıştır..Bioteknoloji şirketleri Amerikada 3-5 milyar dolarla değerleniyor.. Angen daha yolun başlarında ve çok büyük bir gelişme kaydetmiştir..2022 yılındada beraberiz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    şirketi inceliyorum nerden bakarsan bak harika işler yapıyorlar ufak ufak almaya karar verdim belki de evladiyelik olacak şirket gibi lakin kar oranları arge projeleri yeni yeni haberler neler olabilir borsa haberi çok olan sağlam şirketleri sever 4 ayda bir sadece bilanço yollayan şirket vasatlık yaratır ben isterim ki hep yeni bir haberler versin dün bu bağlam da dün gelen kkm haberini de hiç sevmedim 6 milyon vergi indirimi için 6 ay 142 milyonu faize bağlamak yerine hisse alım proğramı açıklasa kendi hisseleri için piyasada oluşacak düşüş günlerinde alsalar 6 milyon vergi indirimimden çoook daha fazla kar yazarlar amma bu dediğim altı aydan fazla da sürer kısa da piyasa koşullarına göre ama şu özgürlüğü olur kasada istediği zaman istediğini yapma özgürlüğü oluşur bunun olmama sebebi ortaklara baktım belki ki herkesin ortak kararı ile alınmıştır ama güzel bir finansçıdan akıl alsalar atıl şekilde parayı bekletmek yerine yöneterek daha güzel kar oluşur diye düşünüyorum tüm kkm ye giden şirketler için bu geçerli kimisi de iktidara yakın olduğu için yalakalık olsun diye belki de kkmye para aktarıyor bak arçelik koç sabancı sürekli kendi hisselerini boş yere almıyor
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 60/148 İlkİlk ... 1050585960616270110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •