Sayfa 60/844 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 473 - 480 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

mal verilmeden fiyat yukarı yapmadı...adam satışları az görünce geri bastı...herkeste sipte ne olacağını biliyormuş gibi konuşuyor ama...şeytana pabucu ters giydirirler..spk da bu işlere alet...ister düşer ister çıkar.ister satılsın ister alınsın paşşa gönlü bilir.
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Yok karalar bağladığım yok..Hevesim gitti......Adamların derdi mal alma veya satma değilmiş......Fiyat oluşturmakmış........!!!!

Bence de yataya sardıracak....!!!!
    Ya hele dur tatarramazan ortada ne Osmanlı ne Garanti var daha!

3. Yukarı zor gibi.

4. Arkadaşlar tabana satış yazdım,artık kaçtan giderse...!!!

Sizlere hayırlı yolculuklar.....Sip kağıtları bana göre değildi ama yine de girmiş olduk....!!!

Yine diyorum bu kağır nurmal pazarda olsa hakkı 1000-1200 arası değeri vardı....!!!!

Ben yine ANAKARARGAH CEMAŞ a dönüyorum....!!!

Selametle...!!!

Arkadaşlar tabana satış yazdım,artık kaçtan giderse...!!!

Sizlere hayırlı yolculuklar.....Sip kağıtları bana göre değildi ama yine de girmiş olduk....!!!

Yine diyorum bu kağır nurmal pazarda olsa hakkı 1000-1200 arası değeri vardı....!!!!

Selametle...!!!
    Tabana satış mı yazdın? Az önce tavuklara indiğinde yem mi verdin onlara?

6. satıcı çoktu tavana kadar 1250 lot satıcı vardı..

Arkadaşlar bir seansta acemi borsacılar gibi davranmaya başladınız vesselam...

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Ky yi ml sahibi yaptılar...alanlara hayırlı olsun...beklenirse gidecek yol uzun bakalım...
    Arkadaşlar tabana satış yazdım,artık kaçtan giderse...!!!

Selametle...!!!
    Tatar sonunda tavuklarida alacaklar elinden ..vurkacin sonu yok...yarın tavan yapsınlar yine sıraya girersin ...bu işin sonu yok böyle...hani 500 oluyorduk bende tabandan aliciyim ...bari burdakilerin ayağına sikma ne tabanı be kardeş dur bakalım daha yeni başladık...

Sayfa 60/844 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •